11. Esküvő Kiállítás


 
 
 
 
 
 

11. Esküvő Kiállítás

Immáron tizenegyedik alkalommal, idén is megrendezésre kerül a már közismert és méltán, országszerte híres esküvői kiállítás a budapesti Sport Arénában.

A rendezők célja a családok összehozatala, a közös programok gyakoriságának növelése és hogy rámutassanak, életben a legfontosabb a család. De persze ezt eddig is mindenki tudta, mondhatni közhelyesnek is tűnik ez a megállapítás. Viszont az is igaz, hogy az utóbbi jó néhány évben mindenki számára csak problémát jelent úgy az esküvő szervezése, mint az arra meghívottak számára az ajándékok vásárlása, a megfelelő ruha kiválasztása, és még sorolhatnánk. Már nem azt az örömteli eseményt látják az emberek, amiről valójában szól egy esküvő, csak szeretne rajta mindenki mielőbb túl lenni.

Az Esküvő Kiállítás szervezői éppen ez ellen szeretnének tenni és megváltoztatni az emberek hozzáállását. Segítséget igyekeznek nyújtani a rengeteg kiállító meghívásával, hogy egy időben és egy helyen találkozhassanak a látogatók velük. Ezáltal egy új összkép kialakításán dolgoznak a kiállítás szervezői, arról nem is beszélve, hogy aki szemfüles jelentős költségek megfizetésétől kíméli meg magát,ha a kiállítás ideje alatt találja meg a számára megfelelő ruhát, fotós vagy dekorációt és megrendelést ad le az idei esküvőjének időpontjára.

No, de kikkel ismerkedhetnek meg a rendezvény résztvevői?
Számos híres, neves kiállító mutatkozik be a közönség előtt és megannyi tanácsot is kaphatnak az esküvőjükre készülő jegyespárok a szervezéssel kapcsolatosan. A meghívottak között szerepelnek esküvői ruhák tervezői és szalonok, akik a legújabb divatot képviselve mutatják be ruhakölteményeiket úgy arák, mint vőlegények számára. A kicsikre is gondolnak a szervezők, így olyan szakembereket is meghívtak a két napos programra, akik gyermekruhák tervezésével és varrásával foglalkoznak, de lehetőség van esküvői meghívottak számára is a megfelelő ruhadarab kiválasztására. Emellett gondoltak az esküvői helyszínek képviselőire is, vagyis számos rendezvényközpont és sátorbérléssel foglalkozó vállalkozóval is lehet találkozni. A sátor bérlés egyre elterjedtebb hazánkban is a nagy nap alkalmával, így lehetőség van a kiállítás keretei között kérdések feltételére, időpontok leegyeztetésére és sátrak dekorációjának kiválasztására is. Emellett a catering-gel foglalkozó vállalatok is helyet kaptak a rendezvényen, így el lehet kezdeni megtervezni a nagy napra való szervezkedést helyszínek kiválasztásával, sátorbérlés és catering tevékenységgel foglalkozó vállalatok lefoglalásával együtt.

Kellemes kikapcsolódást és nyugodt tervezést, szervezést kívánunk a jegyes pároknak és családjuknak!
 
 
 
 
Akciós raktár - és rendezvénysátor bérlés, raktársátor akciók, raktársátor bérlés!!!

© Rendezvény Kellék Kft. - Minden jog fenntartva

www.legvarpark.hu www.rendezvenykellekek.com