Szolgáltatások
 
gyerekprogramokGyerekprogramok


 
 
 
 
 
 

Célunk a gyerekprogramjaink segítségével, a játék erejével arra törekedni, hogy a gyerekek és játszótársaik fedezzék fel saját magukban rejlő értékeket, fedezzék fel a társas együttlétben meglévő örömöket.
Az általunk megvalósított játékok, játékos gyerek programok mindig vidám, interaktív és a gyermekek számára egy olyan felejthetetlen élményt nyújt, amire mindig szívesen emlékezni fognak.
Csapatunk profi szervezése által, mindig törekszünk a maximális kivitelezésre. Kérje részletes programleírásunkat kollégáinktól.

 

 

Ékszerkészítés gyöngyből

 
 
 
Ékszerkészítés gyöngyből
 
 

 
 

 

Barkács program gyerekeknek

 
 
 Barkács program
Barkács program gyerekeknek
Nagyobb gyerekeknek ajánljuk.
Kisebb csoportokba tudnak a gyerekek résztvenni a programon.
Az elkészített termékek hazavihetők.
A program minden gyermek számára 1 ajándék elkészítését tartalmazza.
A programnak a célja olyan termékek saját kezű legyártása mely otthon hasznosítható és maradandó emléket ad a gyermekek számára.
(vágódeszka, lábos alátét, kulcstartó, szobadíszek…stb.)
Személyzet: 1 fő
Fúrjunk, kalapácsoljunk…
A gyerekek nagy kedvence a Barkácsprogramunk.
Praktikus ajándéktárgyakat készítünk, profi oktató segítségével

 
 

 

Bébi játszóház

 
 
 Bébi játszóházBébi játszóházBébi játszóház
Bébi játszóház
A gyerekek egy 6x3-as szőnyegezett party sátor alatt vagy egy felfújható játszótér között játszhatnak a szivacs és fa játékokkal, csúszdázhatnak, libikókázhatnak, főzhetnek a baba konyhában. Kis asztaloknál baba székeken ülve kirakózhatnak, színezhetnek. 1fő szakképzett óvónő felügyelet mellett játszhatnak a gyerekek.
Remek kiegészítő elem egy családi rendezvényen.
Igény esetén pelenkázó sarkot is ki tudunk alakítani.

 

 

Kézműves foglalkozás

 
 
 Kézműves foglalkozás
Kézműves foglalkozás
A gyerekek só-liszt gyurmából ajándéktárgyakat készítenek, gyöngyöt és tésztát fűzhetnek, krepp papírból figurákat készítenek, festenek, színeznek, vagdosnak, ragasztanak. Az itt készített tárgyakat hazavihetik magukkal. Kézműves foglalkozás alkalmával kérhetnek egyedi foglalkozásokat is, mint pl. mézeskalács sütés, üvegfestés, pólófestés, origami, tojásfestés, ajándék tárgyak készítése ünnepi alkalmakra stb.
Téma partykhoz igazítva alakítjuk ki a kézműves elemeket kérésre.

 

 

Arcfestés

 
 
 Arcfestés
Arcfesté

Arcfestőink nagyon jó minőségű, bőrbarát aloe vera tartalmú festékkel festi ki a gyerekek arcát, kezét. A vállalkozó kedvű tinik és felnőttek is beállhatnak a sorba, nekik trendi figurákat tudunk arcra, kézre, kézfejre, ujjakra, lábra festeni.

 

 

 

Csillámtetoválás

 
 
 Csillámtetoválás
Csillámtetoválás
A csillámtetoválás színes, vidám, biztonságos és egyedi megoldás, ha valamivel szeretné feldobni a családi vagy céges eseményeket, ünnepeket. A motívumok, és színek széles skálája biztosítja, hogy mindenki megtalálja a hozzá és az alkalomhoz legjobban illőt, legyen szó születésnapi partyról, esküvőről, keresztelőről. A minták Swarovski kristályokkal díszíthetők.

 

 

Henna

 
 
 Henna
Henna
10 éves gyakorlattal vállalunk céges rendezvényekre, partikra,prezentációkra - hennafestést arc és testfestést,csillámfestést,henna-szimbólum festést.
Képzett henna és arcfestőkkel dolgozunk,profi - bőrbarát alapanyagokat használunk.
A henna a test díszítésének tartós lelki élményét ígéri, amellett, hogy rendkívül változatos, időtlen kozmetikai módszer és hatása garantáltan feltűnő.

 

 

Lufihajtogató bohóc

 
 
 Lufihajtogató bohóc
Lufihajtogató bohóc
Bohócruhába öltözött bohócunk a gyerekek között járkálva érdekes állatfigurákat hajtogat lufiból. Kb. 300-400 db lufifigura tud elkészülni egy 8 órás bérleti időtartam alatt. Vidám,színes kiegészítő egy nagyobb rendezvény alkalmával.

 

 

Logikai játékok

 
 
 Logikai játékokLogikai játékokLogikai játékok
Logikai játékok
A csomag. 50 db különböző játékot: pl. amőba, ördöglakatok, rubik játékok, puzzle, memóriajátékok, kártyák, sakk stb. tartalmaz. 1fő animátort biztosítunk a csomaghoz, aki segít a játékok megoldásában.

 

 

Népi játékok

 
 
 Népi játékok
Népi játékok

Lápon járás, gólyalábazás, hordó lovaglás, patkódobálás, diótörés, szögbeverés A gyerekek animátorok segítségével próbálhatják ki, hogy régi idők játékait és ismerhetik meg a magyar kultúra népszokásait.

 

 

Mesesarok

 
 
 Mesesarok
Mesesarok
A gyerekek csemete mozinak berendezett sátor/szoba/terem, kis székeken ülve nézhetnek érdekesebbnél érdekesebb rajzfilmeket. Az eszközket cégünk biztosítja.

 

 

Bábszínház, interaktív gyermek programok

 
 
 Bábszínház, interaktív gyermek programok
Bábszínház, interaktív gyermek programok
A 40-45 perces interaktív műsorban színészek adnak elő érdekes és izgalmas tanulságos történeteket gyerekeknek és gyermeklelkű felnőtteknek.

 

 

Bűvész

 
 
 Bűvész
Bűvész
Vidám, szórakoztató, humoros, ugyanakkor tartalmas bűvészműsor, melynek interaktivitása garantálja, hogy nem csak a bűvész, de maguk a gyerekek is varázsolnak a végén. Lehet színpadi produkcióként is rendelni.

 

 

Bohóc

 
 
 Bohóc
Bohóc
Vidám, interaktív bohóc műsor.

 

 

 Szolgáltatásaink közül: gyerek programok, gyerekprogramok 
 
 
Akciós raktár - és rendezvénysátor bérlés, raktársátor akciók, raktársátor bérlés!!!

© Rendezvény Kellék Kft. - Minden jog fenntartva

www.legvarpark.hu www.rendezvenykellekek.com