Szolgáltatások
 
gyerekprogramokRodeó bika bérlés


 
 
 
 
 
 

Egyik legnépszerűbb játékunk a már jól ismert rodeo bika, nálunk is megtalálható! A rendezvénye nagy kedvece lesz. Minden korosztály számára ajánljuk! Nemcsak cowboyoknak...
Partykra, rendezvényekre, sportnapokra a Rendezvény Kellék Kft. megszervezi Önöknek ezt a játékot is!

Az első hivatalos versenyt valószínűleg 1872-ben Cheyenneben, Wyoming államban tartották. 1890 és 1910 között, mint szórakoztató esemény terjedt el, a többi vadnyugati show-val együtt, július 4-én (Függetlenség napján) a marhatenyésztők gyakran ekképpen emlékeztek meg az ünnepről. A XX. század első évtizedéig a rodeó nem számított elismert versenysportnak. Sok településen csak a rodeó volt az egyetlen szórakozási lehetőség. Az 1920-as évek közepére a korai szponzoroknak köszönhetően bajnokság indult, a Boston Gardenben és a Madison Square Gardenben tartott fordulókra már az egész ország figyelt.


Rodeo szörf

A rodeo bika vázára, bika helyett egy 1 m hosszú, igazi szörf deszkát helyezünk, ami még inkább próbára teszi a kedves játékosok egyensúlyérzékét! Mivel a két játékot ( bika-szörf) kicserélni mindössze pár perc, így akár akár a rendezvény közben is váltogatható a két játék!

 

Rodeó Bika

 
 
 Rodeó Bika
Rodeó Bika
-Helyigény: 8x8m
-Kezelő: 1 fő
-Áramigény: 220V/16A
-Ajánlott kor: -
 

 

Rodeó Surf

 
 
 Rodeó Surf
Rodeó Surf
-Helyigény: 8x8m
-Kezelő: 1fő
-Áramigény: 220V/16A
-Ajánlott kor: -
 

 

 

 


 
 
 
Akciós raktár - és rendezvénysátor bérlés, raktársátor akciók, raktársátor bérlés!!!

© Rendezvény Kellék Kft. - Minden jog fenntartva

www.legvarpark.hu www.rendezvenykellekek.com