Szolgáltatások
 
gyerekprogramokSátor dekoráció


 
 
 
 
 
 

A szabadtérben rendezett esküvő, rendezvény igényli a fedett környezetet, ami elegáns, mégis mindenki elfér. A rendezvénysátrak sajátos dekorációt igényelnek, mert nagy felületen kell dekorálni, úgy, hogy mégse legyen nyomasztó az eltúlzott mennyiségű dekorációs elem.

Az esküvői helyszín kiválasztása után nagy kérdés a sátor feldíszítése, hogy az esküvő még emlékezetesebb legyen. Szerencsére egyre többen úgy gondolják, hogy ránk, profi szakemberekre bízzák a dekoráció megtervezését, kivitelezését. Mi dekoratőrök tapasztalattal, és számtalan ötlettel rendelkezünk ahhoz, hogy még egyedibb és stílusosabb legyen a szertartási helyszín, sátor, terem dekorációja.


Szertartás dekoráció

 
 
 Szertartás dekoráció
Szertartás dekoráció
Ma már egyre többen választanak polgári szertartás helyszínéül a szabadtéri helyszíneket. pl..: liget, folyó-, tópart part, saját kert egy romantikus kastély kertje, várudvar, étterem kertje stb nagyon sok lehetőség között tudtok válogatni. Gyakran csak ide hivatalosak a távolabbi ismerősök, rokonok, barátok, munkatársak, akik a vacsorára már nem kísérik el a szűk család vendégsereget.

Ezért ha lehet ez még fontosabb helyszín az étteremnél. Meghatározza a díszítő kellékek választását a helyszín. Választható elemek: Boldogságkapu, virágállványok, gyertyatartók, szőnyeg stb.
 

 

 

Sátor dekorációja

 
 
 Sátor dekorációjaSátor dekorációjaSátor dekorációjaSátor dekorációjaSátor dekorációjaSátor dekorációja
Sátor dekorációja
A kertben, szabadtéren felállított sátornak egyedi a hangulata. Sok esetben a nagy vendég létszám miatt választják ezt a megoldást. A dekorációnak itt csak az anyagi lehetőségek szabnak határt.

A sátrak mennyezeti dekorációja, az elegáns padlózat, a fények alkalmazása, virágdekoráció könnyen elfeledteti, hogy nem elegáns szálloda termében tartjátok a lakodalmat. Ugyan több szervezés szükséges, de az eredmény kárpótolja a fáradtságot.
 

 

 

 

Sátor dekoráció drapériával


Mennyezet kiemelése

 
 
 Mennyezet kiemeléseMennyezet kiemeléseMennyezet kiemeléseMennyezet kiemelése
Mennyezet kiemelése
Ebben az esetben a sátor mennyezeti részét teljes egészében a képen látható módon díszítjük: szabott, ráncolt drapériával, mely a középső gerinctől indul, az oldalfalak irányában rögzítve. Az anyagsávoknak egyforma, megfelelő esést biztosítva.
 

 

 

Mennyezet és a két hosszú oldal teljes takarása

 
 
 Mennyezet és a két hosszú oldal teljes takarása
Mennyezet és a két hosszú oldal teljes takarása
Ebben az esetben a mennyezeti rész teljes, drapériával történő fedését kiegészítjük a két hosszú oldal szintén ráncolt drapériával történő takarásával.
 

 

 

Lábak és az oldalsó váz takarása

 
 
 Lábak és az oldalsó váz takarásaLábak és az oldalsó váz takarása
Lábak és az oldalsó váz takarása
Ebben az esetben a sátorlábak előtt egyenes vagy V-alakban rögzítjük a drapériát, valamint körben, ívesen megfogatott drapériával takarjuk a vázszerkezetet.
 

 

 

 

Főasztal mögötti háttér

 
 
 Főasztal mögötti háttérFőasztal mögötti háttérFőasztal mögötti háttér
Főasztal mögötti háttér
A főasztal mögött fényháló rögzíthető, a sátor méreteihez igazított drapériával kiegészítve.
 

 

 

 
 
 
 
Akciós raktár - és rendezvénysátor bérlés, raktársátor akciók, raktársátor bérlés!!!

© Rendezvény Kellék Kft. - Minden jog fenntartva

www.legvarpark.hu www.rendezvenykellekek.com