7 a világ legveszélyesebb csúszdái közül


 
 
 
 
 
 

7 a világ legveszélyesebb csúszdái közül

A légvárak mellett minden gyerek odavan a csúszdákért is, hiszen ezek a felfújható játékok vidámságot és nevetést csempésznek a lurkók mindennapjaiba. Ha szeretnénk egy hétvégét, egy házi bulit vagy családi összejövetelt különlegessé tenni, érdemes elgondolkodni a légvár bérlésen vagy csúszda kölcsönzésen. Hiszen ezek a pihe-puha játékok költséghatékonyak és könnyen felállíthatóak. Arról nem is beszélve, hogy vállalatunk segít a kiszállításban és a felépítésben is.

Ha viszont a felnőttek szórakozási lehetőségeiről van szó, számtalan nagyszerű lehetőség közül lehet válogatni az ő esetükbe is. Ha világviszonylatban nézünk körül, olyan játékok és eszközök állnak a rendelkezésre, amik feledhetetlen élményben részesítik a résztvevőket.

Vegyük például a vízi csúszdákat, melyek kipróbálása az élet egyik legvidámabb élményei közé tartoznak. Noha elképesztő élményt nyújtanak, olykor félelmetesek is lehetnek. Vizsgáljunk meg közelebbről párat a világ legimpozánsabb vízi csúszdái közül.

A Verrückt vízi csúszda egykor magasabb volt, mint a New York-i Szabadság-szobor, de miután 2016-ban egy fiatal fiú életét követelte, lebontották.

A Brazíliában lévő Insano szintén a világ legmagasabb vízi csúszdái közé tartozik, és olyan meredek, hogy a lecsúszás nem tart 5 másodpercnél tovább.

Az AquaDuck a Disney sétahajóján található és nagyon lassan mozog, lehetővé téve a lélegzetelállító tengeri kilátás élvezetét a használók számára.

A Leap of Faith lehetővé teszi a Bahamákra látogató számára, hogy 600 láb hosszan zuhanjanak egy hosszú csőben, egy (zárt) cápamedencén keresztül!

A Jumeirah Sceirah a vízi csúszdák rajongóit 50 mérföld/óra sebességgel küldi le egy keskeny csövön.

Ez a vízi csúszda volt valaha a világ legmagasabb vízi csúszdája, de a Kilimanjaro továbbra is félelmetes, és úgy tartják, hogy az ember teste egészen addig nem ér hozzá a csúszdához, míg el nem ér az aljára.

A Scorpion’s Tail-en való lecsúszás 8 másodpercnél kevesebb ideig tart, és egy 50 láb/másodperc gyorsasággal történő 10 emeletes zuhanásban részesíti a szórakozni vágyókat.
 
 
 
Akciós raktár - és rendezvénysátor bérlés, raktársátor akciók, raktársátor bérlés!!!

© Rendezvény Kellék Kft. - Minden jog fenntartva

www.legvarpark.hu www.rendezvenykellekek.com