A gasztronómiai élmények jegyében


 
 
 
 
 
 

A gasztronómiai élmények jegyében

 

A Zalaegerszegi Gasztrokultúrális Egyesületnek köszönhetően, immáron negyedik alkalommal került megrendezésre az Oktoberfest Sörfesztivál, és a látogatóknak csupán a Városi Sportcsarnok, valamint a Zala Pláza környékére kellett ellátogatni.

A szervezők célja nem csak a helyi lakosok szórakoztatása volt, hanem a turisták rendezvényre való csalogatása is. Ezáltal, a résztvevők számára igyekeztek olyan programokkal szolgálni, ami minden korosztály számára érdekes és élvezetes. A gyerekeket különféle játszóházzal, bemutatók, foglalkozások és egy állatsimogató lakói várták. A fiatalabb korosztálynak kedveskedve, az első nap programjai között szerepelt HIP-HOP délután, illetve a Sportcsarnok mögötti területen deszkás park várta a sport kedvelőit. Mindezek mellett számos koncertre látogathattak el a fesztivál résztvevői, a fellépők között pedig a Griffins, a Children of Distance, Ossian, valamint a Denis is szerepelt. Még aznap este, zárás képen pedig Bajoresten vehettek részt a nevetni vágyó látogatók.

Mindezek mellett a hangulat megteremtésére is gondoltak a szervezők, a müncheni szokásokhoz mérten, ezen a rendezvényen is minden alkalmazott öltözetére úgy a bajor, mint a magyar népviselet volt a jellemző. A fesztivál résztvevőit ösztönözvén pedig megajándékozták azokat, akik a népviseleti ruhában jelentek meg ezen a hétvégén. Emellett, a müncheni szokásokat mintázva, literes korsók teletöltésével igyekeztek a szervezők beazonosítani a Zalaegerszegen megrendezett programot.

A rendezvény második napján, a hazánkban nem rég alakult Sörpingpong Egyesület egész napos bemutatóján vehettek részt az érdeklődők, valamint a Sörolimpiai is érdekes programnak bizonyult, melyen a zalaegerszegi városrészek képviselői mérhették össze tudásukat. A foci szerelmeseire is gondoltak a szervezők, így egy hatalmas kivetítőn nézhették este a Román- Magyar EB selejtező mérkőzését.

Harmadnap pedig csülök és pörkölt főzőverseny, valamint fogathajtás szórakoztatta a résztvevőket, de aki számára fontos az egészség és a segítségnyújtás, az a véradásra is ellátogathatott. A komolyabb témák iránt érdeklődők tudásszomját csillapítandó, mind a három napon át, 40 kiállító várta a fesztiválozókat, akik mezőgazdasági és élelmiszer ipari cégek képviselőiként jelentek meg a rendezvényen.
 
 
 
Akciós raktár - és rendezvénysátor bérlés, raktársátor akciók, raktársátor bérlés!!!

© Rendezvény Kellék Kft. - Minden jog fenntartva

www.legvarpark.hu www.rendezvenykellekek.com