A légvárak biztonságos használata


 
 
 
 
 
 

A légvárak biztonságos használata

 
A gyerek légvárak egyre népszerűbbek a nyilvános eseményeken és a szülinapi bulikon. Összeszedtünk néhány hasznos és fontos információt, amit érdemes a szülőknek tudniuk a gyerek légvárak használatával kapcsolatban. 
 
Ha privát eseményen, például gyermekünk születésnapi partijára szeretnénk bérelni egy légvárat, ahhoz nem szükséges külön engedély. Ha a gyerek légvárak azonban nyilvános eseményen, például egy céges családi napon, vagy iskolai rendezvényen kívánjuk használni, akkor működési engedélyre lesz hozzá szükségünk. 
 
Bárhol is használjuk a gyerek légvárak első és legfontosabb lépése, hogy biztonságosan kell rögzíteni azt.  Ez a rögzítés magába foglalja a kötelekkel és támasztókkal a  talajhoz való rögzítést, illetve plussz fixálásként homokzsákokkal és víztartályokkal is megerősíthetik, hogy a légvár szerkezete stabilan álljon és se szél, se más hatásra nem mozduljon el, vagy boruljon fel.  
 
A légvárnál legalább egy felnőtt korú személynek felügyelnie kell a gyerekeket. A felügyelőnek többek között arra kell ügyelnie, hogy a gyerekek csak akkor használják a légvárat, ha megfelelnek a magassági és egyéb kritériumoknak. A légvárat egyszerre csak bizonyos számú gyerek használhatja, az adott légvár kapacitásaihoz és súlykorlátozásához mérten a felügyelőnek erre is ügyelnie kell. Végül ,de nem utolsós sorban, ha a légvár generátorral működik, akkor azt  úgy kell elhelyezni, hogy hogy a szén- monoxid tartalmú kipufogó gáz a légvártól ellentétes irányba távozzon.
  
 
 
Akciós raktár - és rendezvénysátor bérlés, raktársátor akciók, raktársátor bérlés!!!

© Rendezvény Kellék Kft. - Minden jog fenntartva

www.legvarpark.hu www.rendezvenykellekek.com