A téli esküvők varázsa


 
 
 
 
 
 

A téli esküvők varázsa

Napjainkban egyre gyakrabban tartanak a téli esküvőket, ami külföldön annyira nem divat, de majd mi magyarok megteremjük az új szokást.

Sokan ódzkodnak a hűvösebb időtől, illetve, hogy sokkal kisebb a virágválaszték, mint tavasszal, illetve nyáron, de számos előnnyel is rendelkezik, ha télen rendezzük meg esküvőnket.

Például rengeteg dekorációs elemmel lehet pótolni a virágokat, mint például a karácsonyi díszek, melyek már a nagyobb bevásárló helyeken is kaphatóak, amik az olcsó áraikról híresültek el. Ezáltal nem kell másfélszer drágábban beszerezni az import virágokat a rengeteg asztaldíszhez, hanem más praktikákhoz nyúlva elérhetjük ugyanazt a különleges hatást, amire vágyunk esküvőnk napján. Emellett díszítőelemek készíthetők tobozok, faágak, moha és termések, valamint egy ragasztópisztoly segítségével, csupán időt kell szánni egy napsütéses délutánon egy kis erdei sétára, hogy begyűjthessük az alapanyagokat. Ha előre tervezünk, sokkal pénztárcakímélőbb megoldásokat is találhatunk, még vállalkozó szellemű családtagok és barátnők sem kellenek a dekoráció elkészítéséhez és hihetetlen hangulatot teremtenek a vacsora helyszínére

A másik érv, ami a téli esküvők mellett szól, az a rengeteg akció, melyeket az éttermek és rendezvény központok hirdetnek a házasulandó párok részére, és ezáltal jelentős összeg megspórolásával juthatnak csodás esküvői helyszínekhez. Emellett a legtöbb esküvői ruhaszalon is sokkal olcsóbban bocsátja áruba gyönyörű ruhakölteményeit, hogy üzleteiket januártól az új kollekciók darabjaival tölthessék fel. 

Ha az esküvői bútorokra, dekorációra és színekre gondolunk, a fehér, az ezüst, a pasztellszínek, valamint a kék és az erdő élővilágára emlékeztető zöld és barna színek a legkedveltebbek, melyek megjelennek az asztaldíszek, az esküvői bútorok, és drapériák színvilágában. A kandalló ropogó tüze, a fagyöngy és a fűszeresen illatozó forralt bor mesésen bensőséges hangulatot kölcsönöz egy kastély báltermében rendezett esküvőnek és így válik igazán felejthetetlenné ez az alkalom a násznép számára is.

Mi több kellhet még egy csodálatos esküvőhöz, mint hogy a menyasszony jéghercegnőként tündökölhet esküvője napján és a csodás havas táj teszi még különlegesebbé a „Nagy napot”: A színek, formák és illatok pedig még közelebb hozzák a karácsony ünnepi hangulatát, mely által még bensőségesebbé válik ez a nap.

 
 
 
 
Akciós raktár - és rendezvénysátor bérlés, raktársátor akciók, raktársátor bérlés!!!

© Rendezvény Kellék Kft. - Minden jog fenntartva

www.legvarpark.hu www.rendezvenykellekek.com