A tökéletes céges rendezvények titka (1. rész)


 
 
 
 
 
 

A tökéletes céges rendezvények titka (1. rész)


Főként a nagyobb vállalatok életében gyakori, hogy évente céges családi napot szerveznek. Ezeknek az alkalmaknak a sikere nagyban függ a szervezők kreativitásától és a pontosan, előrelátóan megtervezett programoktól. Mostani bejegyzésünk néhány fontos dologra szeretné felhívni a figyelmet.

Először is fontos, hogy a családi nap attól családi, hogy a dolgozók elhozhatják a családjukat. Már az esemény előtt tegyük egyértelművé a résztvevőknek, hogy a párjukat és a gyerekeiket is szívesen látjuk a rendezvényen, sőt, számítunk rájuk. A várható létszám függvényében meg kell találni az ideális helyszínt, ami esős időben is használható.

Ezután a szórakoztató programok szervezése következik. Mivel gyerekek lesznek az eseményen, biztosítani kell a megfelelő mennyiségű játékot a számukra. Amivel biztos, hogy nem tudunk melléfogni, az az ugrálóvár. Itt érdemes előre egy kis felmérést végezni, hogy kb. milyen életkorú gyerekekre lehet számítani. Ha sok 2-3 év körüli kisgyerek lesz a rendezvényen, gondoskodni kell bébi játszóházról, ugyanis őket még nem lehet felengedni a nagyoknak való játékokra, viszont az sem szerencsés, ha kihagyjuk őket az ugrálásból. Ennek a korosztálynak kiváló lehet még a bébi játszóház, ahol az életkoruknak megfelelő játékokkal várja őket egy képzett óvónő. A nagyobb gyerekeknek számos különleges formájú és különböző méretű ugrálóvárból lehet választani. Az ugrálóvár választást a rendelkezésre álló terület nagysága, a cég profilja és az ugráló ára határozza meg.

 
 
 
 
Akciós raktár - és rendezvénysátor bérlés, raktársátor akciók, raktársátor bérlés!!!

© Rendezvény Kellék Kft. - Minden jog fenntartva

www.legvarpark.hu www.rendezvenykellekek.com