A világ leghosszabb vízi csúszdája, melyen nem lehet lecsúszni


 
 
 
 
 
 

A világ leghosszabb vízi csúszdája, melyen nem lehet lecsúszni

Vállalatunk kínálatában is jó néhány kültéri játék kapott helyet, melyek izgalmas és vidám szórakozást biztosítanak a gyerekek számára. Válogathatunk légvárak, csúszdák, rodeó bika és egyéb sport, illetve felfújható eszközök között. De ha a felnőttek is szeretnének némi izgalmat csempészni a munkával teli mindennapjaik közé, akkor érdemes elgondolkodni azon, hogy a nyaralást olyan helyre kellene szervezni, ahol a felnőtt csúszdák legjava próbálható ki.

  A világ leghosszabb felfújható vízi csúszdáját hivatalosan is elfogadta a Guinness Világrekordok bizottsága. Ez az elképesztő „építmény” pedig a New Jersey-ben található Vernonban került felállításra. Az 1,975 láb hosszú – több mint egyharmad mérföldes – extrém vízi parki attrakciót Új Zélandról szállították ide és az egyik Mountain Creek oldalán futó sípályán szerelték össze.

 Az összesen húsz, száz láb hosszú rész, ami darabonként hatvan fontot nyom, mintegy tízezer láb PVC-ből készült, mely egyébként a légvárak anyagát is adja. A teljes felfújáshoz mintegy két óra szükségeltetik és óránként ezer gallon vizet használ el a működéshez. Ezt a vízmennyiséget a Mountair Creek Resort hóágyú rendszere biztosítja.

Bár a csúszdán nincs súlyhatár, egyelőre még nem fogadta el a Közösségi Ügyekért Felelős Minisztérium, így jelenleg még nem elérhető a közönség számára, és sajnos, talán soha nem is lesz! A park szóvivője, Lauren Scurtado elmondta, a mai napig nincs megjelölt időpont, arra vonatkozóan, hogy mikor lesz a vízi csúszda államilag elfogadott, mivel az engedélyeztetés igen hosszadalmasnak bizonyul.
 
Ettől függetlenül, a kalandra vágyók számára most is megannyi lehetőséget biztosít a park a több, mint harminc féle játékával, melyek között csúszdák, lengőhinták, sziklaugrás és megannyi szórakoztató elem található.
 
 
 
 
Akciós raktár - és rendezvénysátor bérlés, raktársátor akciók, raktársátor bérlés!!!

© Rendezvény Kellék Kft. - Minden jog fenntartva

www.legvarpark.hu www.rendezvenykellekek.com