A világ legnagyobb légvára


 
 
 
 
 
 

A világ legnagyobb légvára

 A világ legnagyobb légvára jelenleg egy Belgiumi parkban foglal helyet. 32 elemből áll és több mint két futballpálya hosszúságú. Készítői a „Szörny” nevet adták neki. A tervek szerint az idei évben (2017) Londonba szállítják ezt a hatalmas légvárat, ahol versenyt hirdetnek, miszerint ki tudja leghamarabb teljesíteni a pályát.
 Ez az óriási légvár játszótér nem gyerekek, hanem felnőttek számára lett tervezve, hogy egy kicsit mi is újraélhessük a gyermekkorunkat.
Benedikt De Vreese a V-Formation cég tulajdonosa, akik megtervezték és megépítették a szörnyet, a következőképp nyilatkozott játékáról:
 
„Ez a játék nem az erőről és a sebességről szól, hanem a kitartásról és hogy mennyire ismerjük saját magunkat.”
 
 „Nagyjából úgy lehet elképelni, hogy az ember 100% energiával indul neki és ez 0%-ra csökken, még mielőtt elérnénk a Szörny feléig.”

 A V-Formation már most azon gondolkozik, hogy kibővítik a pályát, mely már így is elég komoly kihívást jelent a jó kondiban lévő felnőtteknek is!
  
 Bár sem Belgium, sem London nincs elérhetetlen távolságban, reméljük előbb utóbb Budapestre is ellátogat a Szörny légvár és mi is megmérettethetjük magunkat rajta!
 
 
 
Akciós raktár - és rendezvénysátor bérlés, raktársátor akciók, raktársátor bérlés!!!

© Rendezvény Kellék Kft. - Minden jog fenntartva

www.legvarpark.hu www.rendezvenykellekek.com