A VIP sátrak titkos világa


 
 
 
 
 
 

A VIP sátrak titkos világa

 

Bizony egy önmagára valamennyire is adó rendezvény, vagy esemény ma már elképzelhetetlen vip sátor nélkül. A vip sátor azt a célt szolgálja, hogy a fontos vendégek egy elkülönített helyen tudjanak enni, inni, beszélgetni, vagy éppen nézni az adott eseményt. Nem ritka, hogy a vip vendégeknek külön illemhelységet is biztosítanak. Ide csak külön karszalaggal, vagy a belépésre jogosító meghívóval léphetnek be az emberek, és ezt a bejáratnál biztonsági őrök figyelik. 

Vip sátor lehet egy sporteseményen, egy koncerten, vagy bármilyen fesztiválon. Sok celeb, sztár és híresség igényli is, hogy az átlagemberektől elkülönülten, egy privát helyet biztosítsanak számukra a szervezők. Hajlandóak akár többet is fizetni ezért az exkluzivitásért. Eseményfüggő, de vannak olyan rendezvények, ahol nem árusítanak vip jegyeket, az elkülönített részre csak a külön meghívóval érkező vendégek léphetnek be. 

A vip sátor belsejét legtöbbször a letisztultság jellemzi. Alumínium vázszerkezetüknek köszönhetően biztonságot nyújtanak az eső és a szél ellen is. Oldalfalai könnyen és tetszőlegesen dekorálhatók, akár a szponzorok is elhelyezhetik rá hirdetéseiket, reklámplakátjukat. A vip sátorban ügyelnek az alsó burkolatra is, ami általában kemény padló, vagy akár szőnyeg is lehet.
 
 
 
Akciós raktár - és rendezvénysátor bérlés, raktársátor akciók, raktársátor bérlés!!!

© Rendezvény Kellék Kft. - Minden jog fenntartva

www.legvarpark.hu www.rendezvenykellekek.com