Az alumíniumvázas sátrakról, amit tudni lehet


 
 
 
 
 
 

Az alumíniumvázas sátrakról, amit tudni lehet

A leggyakrabban használt rendezvény és parti sátrak alumínium vázzal vannak ellátva, így biztosítanak stabilitást és biztonságot. Az alumíniumvázas sátrak általános jellemzői közé tartozik, hogy igény szerint alakítható ki a méretük úgy hosszában és szélességében, mint magasságában.

Általában 10 méter széles sátrakat szoktak vásárolni, de lehetőség van 5 méterenként a méret megnövelésére, csupán arra kell figyelni, hogy 60 méter fölött alátámasztás szükséges a biztonság elérése érdekében.
Ha a hosszáról van szó, akkor ugyancsak a vevő igényei a mérvadóak, mert akármilyen hosszúságú rendezvénysátor felállítása lehetséges. A bővítést 3-6 méteres darabokkal bővíthető és a lábak magasságára ugyancsak vonatkozik az állíthatóság.
A sátor magassága lehet 2,5 méter, de akár 6 méter is, ha nem alkalmaznak oldaltámaszokat, azok segítségével pedig újabb magasságot lehet adni az alumíniumvázas sátraknak.
A sátor szerkezetének megalkotásánál egyaránt mérvadó a bérlő, illetve vásárló kívánsága, valamint a statikai adottságok és lehetőségek, hogy a felállított sátor hosszú ideig stabil és biztonságos legyen.
A ponyvát tekintve mindig nagy szakítószilárdsággal rendelkező anyagot alkalmaznak a gyártók és mindkét oldalát PVC anyaggal vonják be és választani lehet több féle szín, illetve ponyvavastagság között.

Az alumíniumvázas sátrak, mint például egy rendezvénysátor, sörsátor vagy raktársátor, bármikor alakítható, bővíthető attól függően, hogy a bérlő lehetőségei és körülményei hogy alakulnak, változnak. Igen sok kiegészítővel lehet felszerelni egy sátrat, mint például hőszigetelt és kétrétegű oldalfala, vagy ásványgyapottal telített szendvicspanel falak, illetve ventilátor segítségével felfújt légpárnás tető, ami segít a páralecsapódás megakadályozásában. Emellett lehetőség van műanyagkazettás és üvegezett oldalfalak kérésére is és hűtő- fűtő berendezés felállítására, világítás és motoros redőnykapuk igénylésére is. De be lehet építeni vészkijáratot és kétszárnyú műanyagajtókat is az alumíniumvázas sátrakba, ha az segíti a bérlő, illetve vásárló tevékenységét, netán a kényelmét szolgálja.

Minden alumíniumvázas rendezvénysátor illetve raktársátor nagy előnye, hogy mobil, vagyis bármikor és bárhol felállítható és szétszedhető, átszállítható és igen költséghatékony megoldás, ha egy raktárépület bérlése helyett használná a bérlő.

 
 
 
 
Akciós raktár - és rendezvénysátor bérlés, raktársátor akciók, raktársátor bérlés!!!

© Rendezvény Kellék Kft. - Minden jog fenntartva

www.legvarpark.hu www.rendezvenykellekek.com