Bérelhető növénydekoráció


 
 
 
 
 
 

Bérelhető növénydekoráció

Ahány esküvő, annyi féle esküvő dekoráció. Még ha mindig van is egy fő divatirányzat, aminek a jegyében a legtöbb dekoráció készül az esküvőkre, a színek és a felhasznált anyagok általában különböznek. A korábbi években jellemző volt a rengeteg élő vágott virág, amiket asztaldíszként, a mennyezetről lelógatva vagy a falra rögzítve lehetett látni. Aki azonban szeretné az esküvőjét egy kicsit környezettudatosabbá tenni, annak mindenképpen át kell gondolnia a bérelhető növénydekoráció lehetőségét. 

A növénydekoráció bérlés lényege, hogy élő, cserépben levő kisebb nagyobb növényeket és virágokat lehet kibérelni az esküvőre vagy bármilyen rendezvényre. A bérlés menete teljesen ugyanaz, mint bármilyen más tárgyi eszköz bérlése során. A bérbeadótól lehet kérni többnyire szállítást is, vagy mi magunk is megoldhatjuk, ha van erre alkalmas autónk. 
 
A növénydekoráció bérlés azért nagyon jó ötlet, mert nem kell virágokat csak azért leszedni, hogy egy estére gyönyörködjünk benne, hanem miután betöltötték a funkciójukat, színesítették és feldobták az esküvői dekorációt, vissza lehet őket adni, hogy aztán újabb helyeket díszítsenek vele. A növénydekoráció bérlés egyébként amellett, hogy környezetbarát, pénztárcabarát is. Ha minden növényt meg akarnánk venni, bizony nagyon magasra rúgnának a költségek. Ezzel szemben a bérléssel a vételi ár töredékéért juthatunk hozzá a csodás zöld dekorációhoz.  
 

 
 
 
 
Akciós raktár - és rendezvénysátor bérlés, raktársátor akciók, raktársátor bérlés!!!

© Rendezvény Kellék Kft. - Minden jog fenntartva

www.legvarpark.hu www.rendezvenykellekek.com