Bővül a cég, de merre?


 
 
 
 
 
 

Bővül a cég, de merre?

 
A bővülés általában jó irányt jelent és a cég pozitív fejlődését jelzi. Egy cég életében sok területen bekövetkezhet az igény a bővülésre. Lehet, hogy új munkaerőre van szükség a megnövekvő feladatok elvégzéséhez, vagy lehet, hogy új eszközökre van szükségünk, hogy a működésünk gördülékenyen haladhasson tovább. 
 

Ha a mezőgazdaságon belül terményekkel dolgozunk, a raktározás lehet az a terület, ahol bővülésre van szükség a növekedés végett. Igen ám, de mi a helyzet akkor, ha kőépületeink már zsúfolásig teltek a terménnyel, vagy a mezőgazdasági gépeink foglalják el raktárépületeink jó részét? 
 
Gondolkodjunk el a raktársátor bérlés lehetőségén. Vannak előnyei és hátrányai a raktársátor bérlésnek, alaposan át kell gondolnunk, hogy cégünk jelenlegi helyzetében mi a legmegfelelőbb megoldás számunkra. A raktársátor bérlés pozitívumai, hogy jelentősen olcsóbb, mintha nekiállnánk egy új raktárépület megépítésének. Ha józanésszel átgondoljuk, a raktársátor bérlés rövidebb idő alatt kivitelezhető, mint egy komplett építkezés. 
 
Tehát ha sürget minket az idő, mert nincs elegendő helyünk, például a nyár végén betakarított terményeknek, akkor ez a megoldás nekünk tökéletesen megfelel. Megrendeléstől számítva akár már egy hónap múlva  is biztonságban és fedett helyen tudhatjuk a plusz termést, biztosítva ezzel cégünk további fejlődését. 
  
 
 
Akciós raktár - és rendezvénysátor bérlés, raktársátor akciók, raktársátor bérlés!!!

© Rendezvény Kellék Kft. - Minden jog fenntartva

www.legvarpark.hu www.rendezvenykellekek.com