Buborékhotel a sarki fény alatt


 
 
 
 
 
 

Buborékhotel a sarki fény alatt

 Világszerte sok-sok ember gyerekkori álma, hogy a csillagok alatt alhasson. Ennek a romantikus vágynak kielégítésére hozták létre Izland gyönyörű erdeiben, Reykjavik vonzáskörzetében a „buborékhotelt”. Bár ára igen borsos, a sarki fény alatt éjszakázni egy teljesen áttetsző, sátorszerű gömbben a havas tájtól körbeölelve, megfizethetetlen élményt nyújt.

A légvár hotel „szobái” egymástól épp megfelelő távolságban és tökéletesen elhelyezkedve találhatóak, hogy a szomszédok még véletlenül se zavarhassák meg a romantikus időtöltést. A tisztálkodási lehetőséget és a mosdókat egy kis faházban helyezték el, melyet közösen lehet használni. Az egész kicsit olyan, mint egy tökéletesre tervezett luxuskemping a világ egyik legszebb táján.

 A légvár buborékok rendszere teljesen zárt. A minimális túlnyomást és az óránkénti akár hétszeres teljes légcserét, a páramentesség és a friss oxigén bejuttatása végett, egy hangtalan ventilátor szolgáltatja. Természetesen minden egyes szobának külön fűtésrendszere van, melynek köszönhetően a tökéletes komfort érzet biztosított, miközben csak egy vékony, áttetsző gumiréteg választ el minket a természettől.
 
 
 
Akciós raktár - és rendezvénysátor bérlés, raktársátor akciók, raktársátor bérlés!!!

© Rendezvény Kellék Kft. - Minden jog fenntartva

www.legvarpark.hu www.rendezvenykellekek.com