Céges rendezvények virtuálisan


 
 
 
 
 
 

Céges rendezvények virtuálisan

 
Sok cég által korábban szervezett sátras rendezvény és sport rendezvény törlődött a járványhelyzet miatt. Sok vállalat tért át a homeofficera, és a kollégák ezáltal a napi szintű találkozás helyett van, hogy csak havonta egyszer találkoznak személyesen egymással. 
 

A céges bulik is sátras rendezvény eseménynek számítottak, ahol a csapat kiengedhette az egész éves hajtást, közösen táncolhatott, szórakozhatott, ehetett, ihatott. Persze ez a buli online is megszervezhető, de lássuk be, ez közel sem olyan, mint korábban sok helyen volt. Egy sport rendezvény jótékony hatásait pedig szerintem nem is kell részletezni. 
 
A távoli csapat irányítása amúgy is nagyon nehéz feladat, pláne ezen különleges események nélkül. Hiszen a legtöbb ember a munkahelyén és ezeken a rendezvényeken szokott szocializálódni, de a járvány miatt, mindenki biztonsága érdekében a vezetők kénytelenek lemondani ezeket az eseményeket. A vezetőkre nagy felelősség hárul, hogy a rendelkezésre álló erőforrások kreatív felhasználásával és alkalmazásával fenn tudják tartani a lelkesedést a munkatársaikban. Például tarthatnak virtuális versenyeket, ahol a csapatok összemérhetik tudásukat, itt a munkatársak ejtett képességeit is megismerhetjük. A győzteseket pedig apró ajándékokkal és dicsérettel díjazhatjuk.  
 
 
Akciós raktár - és rendezvénysátor bérlés, raktársátor akciók, raktársátor bérlés!!!

© Rendezvény Kellék Kft. - Minden jog fenntartva

www.legvarpark.hu www.rendezvenykellekek.com