Csapatépítés járvány idején


 
 
 
 
 
 

Csapatépítés járvány idején

 
Talán sosem volt még ilyen fontos a vállalkozások életében a csapatépítés, hogy a cégen belül hatékony csapatépítő játékok és gyakorlatok segítségével erősítsük a munkahelyi morált. 
 
Egyes játékos tevékenységek segíthetnek abban, hogy javítsák a csapat társadalmi interakcióit még akkor is, ha fizikailag nem egy helyszínen tartózkodnak a résztvevők. 
 
A kreatív csapatépítő játékok biztosítják, hogy tanuljanak egymástól a csapattársak és új készségeket fejleszthessenek ki, amelyek segíthetnek a karrierjük építésében is. 
 
A különösen gondterhelt és feszült időkben kezdhetjük a reggeli találkozóinkat például véletlenszerű vetélkedőkkel, amely kiváló a munkanap feszültségeinek feloldásához és, hogy jó hangulatban induljon a nap. 5-10 perc a találkozók elején, néhány kreatív kérdés és máris más szemmel és lendülettel indulnak majd neki a munkatársak a teendőknek.
 
A csapatépítés fontos eszközei lehetnek az online felmérések, amelyek segítségével a vezetők még jobban megérthetik a csoport tagjait. Ezek a felmérések segíthetnek azonosítani a gyenge pontokat, így könnyebb azokon dolgozni és javítani rajtuk, illetve az erősségeket pedig jobban fel tudják használni arra, hogy a csapat eredményesebbé váljon. 
 
A virtuális csapat irányításának egyik fontos eszköze az online platformok használata. Ezek lehetővé teszik, hogy valós idejű beszélgetéseket folytathassunk munkatársainkkal, megismerjük a munkahelyi gondjaikat, problémájukat. Sokszor ezek a beszélgetések, az érdeklődés és meghallgatás is sokat tud segíteni azon, hogy az emberek derűsebben éljék meg a nehezebb pillanataikat is. 
 
 
Akciós raktár - és rendezvénysátor bérlés, raktársátor akciók, raktársátor bérlés!!!

© Rendezvény Kellék Kft. - Minden jog fenntartva

www.legvarpark.hu www.rendezvenykellekek.com