Csapatépítő programok


 
 
 
 
 
 

Csapatépítő programok a cégek jövője érdekében

Az elmúlt pár évben, szerte a világban arra a megállapításra jutottak a vállalatok vezetői, hogy minél jobb, szorosabb a kapcsolat, minél nagyobb az összhang egy cég alkalmazottai között, annál nagyobb a vállalat sikere és profitja is. Ezáltal már hazánkban is egyre több céges vezető tartja fontosnak alkalmazottai jó viszonyának létrehozását és megtartását, egyre többen törekednek a kapcsolatok ápolására, a jobb munkamorál kialakítására. Éppen ezért terjedtek el a céges csapatépítő programok és egyre nő az igény a munkatársak kapcsolatát javító és építő rendezvények szervezésére is.

Vállalatunk is éppen ezért döntött úgy, hogy bővíti kínálatát és nyit ezen újdonság felé is. Így született meg jó néhány egyedi tematikával összeállított csapatépítő programunk, mely összekovácsolja a résztvevőket, megjelenik és egyre erősödik a csapatszellem, valamint javul a csoport tagjai között az együttműködés, melyek nem csak a játék ideje alatt hasznosak, hanem után a munkahelyen is az alkalmazottak javára válik.
Az általunk szervezett izgalmas és interaktív csapatépítő programokkal igyekszünk mindenki kedvében járni és olyan élményt nyújtani, ami örök emlék marad.
Ezért is szervezünk Terepjárós Off- Road túrát, ami mindenki számára sok izgalmat tartogat. Minden Land Rover autóba 4-6 fő fér el kényelmesen, aminek a vezetési élményében része van minden részvevőnek. Ilyenkor egy előre meghatározott útvonalon, különféle útviszonyokat megtapasztalva haladnak a játékosok a célállomásig.

Másik, sokak által kedvelt programunk az Off- Road túra GPS-es kincsvadászat, mi során a résztvevők feladata a különböző értékű, előre elrejtett kincsek felkutatása és begyűjtése. Mindemellett lehetőség van Off-Road vezetéstechnikai tréningen való részvételre és geocaching kincsvadászatra is, melyek ugyancsak kitűnően megfelelnek a munkatársak közötti összhang megteremtésére, a bizalom kiépítésére és hogy megtapasztalják a csapatban rejlő erőt.

Ha a vállalat dolgozói vonzódnak a kínai kultúra felé és szeretnék kipróbálni a sárkányhajózás élményét, nálunk erre is meg van a lehetőség. A résztvevők alapoktatáson vesznek részt, majd pedig jöhet a sárkánykenus túra, amit egy bójapályán történő kihívás követ.

 

Mindezek mellett lehetőség van temérdek programlehetőség kipróbálására, mint például sportnap rendezése melyen egy bíró felügyeli a meccseket, sakk szimulátorral való versenyek vagy épp selfness programok szervezése, hogy a szellemi és fizikai megpróbáltatások után mindenki ki tudja magát pihenni.

Jó szórakozást kívánunk!

 

Címkék: rendezvények, programok
 
 
 
 
Akciós raktár - és rendezvénysátor bérlés, raktársátor akciók, raktársátor bérlés!!!

© Rendezvény Kellék Kft. - Minden jog fenntartva

www.legvarpark.hu www.rendezvenykellekek.com