Csúszda, akadálypálya és rodeo bika


 
 
 
 
 
 

Ha van csúszda, akadálypálya és rodeo bika, mi kellhet még?!


Vállalatunk a sok év alatt, amióta a rendezvények világába belépett, megannyi dologgal találkozott már. Az évek folyamán rengeteg újdonsággal találkoztunk, hiszen úgy Magyarországon, mint a világ más országaiban is arra törekednek a vállalatok, hogy mindig valami újjal, valami nagyobbal és mulatságosabb dologgal álljon elő és nyerje meg magának az ügyfeleket. Éppen ezért, ha valami újdonság üti fel a fejét a piacon, igyekszik mindenki minél előbb megismerni és az ügyfelek felé ajánlani, hátha elnyeri avval a tetszésüket.


légvárAz idei év legkedveltebb játékai igen sok félék voltak, akadtak közöttük régi kedvencek és néhány újdonság is elnyerte a gyerekek tetszését. A régi és állandó kedvencek a felfújható csúszdák, illetve a különféle formájú és egy- egy kedves mese figurát megformázó légvárak se mennek ki a divatból.


Az újdonságok közül közkedveltek a különféle akadálypályák, melyek már nem csak az óvodások kedvencei, hanem a nagyobbakat is elvarázsolják, megmozgatják, és teljes mértékben leköti őket.


A nagy újdonság pedig maga a rodeo bika és a rodeo szörf lett, mely úgy a gyerkőcök, mint a felnőttek figyelmét is magukénak tudhatták. Az idei év folyamán partik, zsúrok és sportnapok sztárja volt mind a két játék. A játékok közötti különbség a középen elhelyezkedő vázon vagy egy bika található, vagy egy, egy méter hosszú szörf deszka, melyen igen nehéz egyensúlyozni. Próbára teszi minden bátor jelentkező képességeit.


Hogy miért érdemes ilyen és ehhez hasonló játékokkal feldobni egy rendezvényt? Legyen szó iskolai napokról, sport rendezvényről vagy szülinapi zsúrról, ezek a kellékek mindig sikert aratnak, és biztos unaloműzők is. A kiszállításuk, felállításuk gyorsan és könnyedén történik, használatuk biztonságos és az összeszerelés, valamint az elszállítás sem jelenthet problémát. Ezen feladatokat mi magunkra vállaljuk, az ügyfeleknek nincs velük semmi dolga, csak élvezniük kell a játékok nyújtotta örömet!

 

Címkék:felfújható játékok
 
 
 
 
Akciós raktár - és rendezvénysátor bérlés, raktársátor akciók, raktársátor bérlés!!!

© Rendezvény Kellék Kft. - Minden jog fenntartva

www.legvarpark.hu www.rendezvenykellekek.com