Dekor szolgáltatásaink

Csak a fantázia szabhat határt!


A Légvárpark és a Rendezvénykellék Kft. kizárólagos dekoratőre a Fleur&BallonDekor - a cég, mely valóban dekorációval foglalkozik!

Szakmai tapasztalattal és gyakorlattal tervezünk és készítünk rendezvényeken dekorációt, legyen az vállalati, vagy magánrendezvény, ünnepség, sportnap, születésnap, esküvő, szabadtéren,sátorban vagy teremben rendezve.

Fényekkel, virággal, különleges textilekkel, installációkkal, kreatív megoldásainkkal színesítjük a rendezvényeket.

- terem- és/vagy sátor dekorációk installációkkal, díszletekkel
- virágdekoráció (asztalok, csokrok, térbeni elemek)
- léggömbdekoráció
- székhuzatok és egyéb textilek bérbeadása
- meglévő nagyszámú és többféle stílusú dekorációhoz passzoló kellékeink bérbeadása
- kiegészítő, a dekorációt segítő szolgáltatások: hang- és fénytechnika, pirotechnikai eszközök
- üzlet- és kirakatrendezés

FONTOSNAK TARTJUK: hogy a dekoráció, mint komplett egész, a rendezvény koncepciójához igazodjon, azt kiegészítve nyújtson maradandó élményt a Megrendelő és a résztvevők számára. Ezen belül természetesen az egyes dekorációs elemek is egyazon színvilágban, stílusban, hasonló anyagokból és kiegészítők felhasználásával készülnek.

 

Keressen fel minket és a kitalálástól egészen a bontásig, felügyeljük, és kézben tartjuk a rendezvényt.

 

Növénydekoráció

 
 
 NövénydekorációNövénydekorációNövénydekorációNövénydekorációNövénydekorációNövénydekorációNövénydekorációNövénydekorációNövénydekorációNövénydekoráció
Növénydekoráció
 Részletes tájékoztatónkat kérje kollégáinktól!
 

 

 

Rendezvénydekoráció

 
 
 RendezvénydekorációRendezvénydekorációRendezvénydekorációRendezvénydekorációRendezvénydekorációRendezvénydekorációRendezvénydekorációRendezvénydekorációRendezvénydekorációRendezvénydekorációRendezvénydekorációRendezvénydekorációRendezvénydekorációRendezvénydekorációRendezvénydekorációRendezvénydekorációRendezvénydekorációRendezvénydekorációRendezvénydekorációRendezvénydekorációRendezvénydekorációRendezvénydekorációRendezvénydekorációRendezvénydekorációRendezvénydekorációRendezvénydekoráció
Rendezvénydekoráció
Rendezvény dekoráció szerves egységet képez a kommunikálni kívánt tartalommal. Körbevesz, keretet ad, átlényegít. Segít ellazulni, áthelyezni magad a mindennapokból. És ha nincs konkrét üzenete, csupán annyit ér el, hogy jól érzed magad a díszletek között, ami számunkra bőséges elismerés. A dekoráció nagyban hozzájárulhat ahhoz, hogy a jó benyomások mélyebbre ágyazódjanak.
A téma számtalan…..és a határ a csillagos ég..
Földrészek, népszokások, történelmi korok, ünnepek, tájak, évfordulók, évszakok, napszakok, asztrológia, mesevilág, filmek, építészeti korok, művészetek, amiket eddig megjelenítettünk, nem beszélve azokról a dekorációs témákról, amiket eddig nem dolgoztunk fel, de neked esetleg már eszedbe jutott.

 

 

Sátor Dekoráció

 
 
 Sátor DekorációSátor DekorációSátor DekorációSátor DekorációSátor DekorációSátor DekorációSátor DekorációSátor DekorációSátor DekorációSátor DekorációSátor Dekoráció
Sátor Dekoráció
A kertben rendezett esküvő is igényli a fedett környezetet, ami elegáns, mégis mindenki elfér.
A rendezvény-sátrak sajátos dekorációt igényelnek, mert nagy felületen kell dekorálni, úgy, hogy mégse legyen nyomasztó az eltúlzott mennyiségű dekorációs elem.
Kérem, tekintse meg a sátras dekoráció képeinket és kérje részletes ajánlatunkat!

 

 

Téma party dekoráció

 
 
 RendezvénydekorációTéma party dekorációTéma party dekorációTéma party dekorációTéma party dekorációTéma party dekorációTéma party dekorációTéma party dekorációTéma party dekorációTéma party dekorációTéma party dekorációTéma party dekorációTéma party dekorációTéma party dekorációTéma party dekorációTéma party dekorációTéma party dekoráció
Téma party dekoráció
A konferenciák monoton hangulatából való kiszakadást, a többórás előadások fárasztó koncentrációjától való eltávolodást, jeles események, szülinapok megünneplését, lazítást, felüdülést biztosítunk felsőfokon. Egyedi koncepciók kialakításával elérjük azt, hogy vendégeink egy új világba csöppenjenek, megízleljék az adott korra, országra jellemző ételeket, italokat, kulturális és szórakozási formákat. A rendezvényt teljesen felöltöztetjük, programjaink, dekorációnk,műsorszámaink és fellépőink a koncepcióba illő elemekkel varázsolják el a résztvevőket.
Ízelítők témapartijainkból:
- Minni Egér és barátai
- Micimackó
- Csavard fel a szőnyeget - Retro Party!
- Vadnyugati Kalandok
- Ezeregyéjszaka meséje
- Moulin Rouge – Viva la France

 

 

A WEBOLDALON TALÁLHATÓ FOTÓK MINDEGYIKE A FLEUR&BALLON DEKOR KFT. MUNKÁINAK EREDMÉNYE, NEM ÉKESKEDÜNK MÁS TOLLÁVAL ÉS NEM HASZNÁLUNK FEL KATALÓGUSKÉPEKET AZ ÜGYFÉL MEGGYŐZÉSE ÉRDEKÉBEN!
 


 
 
 
Akciós raktár - és rendezvénysátor bérlés, raktársátor akciók, raktársátor bérlés!!!

© Rendezvény Kellék Kft. - Minden jog fenntartva

www.legvarpark.hu www.rendezvenykellekek.com