Egy hangulatos ötlet a nagyvilágból


 
 
 
 
 
 

Egy hangulatos ötlet a nagyvilágból
 


 A parti szervezés a világ egyik leggyorsabban fejlődő foglalkozása, mivel gyakorlatilag mindent fel lehet használni benne, és azok, akik elég fantáziával rendelkeznek, csodákat tudnak művelni, sokszor, aránylag kis költségkerettel is. A többiek pedig előszeretettel másolják le azt, amit már mások sikeresen valósítottak meg.
 
Az egyik alapeleme egy szabadtéri partinak a sátor, mely nélkül gyakorlatilag nem is lehet elkezdeni a szervezkedést. Az viszont, hogy milyen sátrat használunk, sokszor lekorlátozódik, mivel nincs megfelelő választék, vagy elegendő költségkeret. Így pedig a dizájn is ehhez alkalmazkodik, ami gyakran, kizárólag a már megszokott, unalmas hangulatot hozza.

 Ezt felismerve a sátor készítők és rendezvényszervezők az utóbbi években egyre nagyobb hangsúlyt fektetnek a dizájnos, különleges sátor ponyvák kialakítására. De egy kis fantáziával mi magunk is sokat javíthatunk a lehetőségeinken.
 
Íme néhány ötlet a nagyvilágból, amit érdemes lenne itthon is kihasználni, vagy akár továbbfejleszteni:

 Egy kis Marokkói hangulat, meglehetősen egyszerű sátor szerkezettel.És itt az előzőhöz hasonló sátor, ami talán még egyszerűbb. Lényegében egy nagyméretű menedékponyváról van szó, mégis feldobja a rendezvény hangulatát, főleg ha a megfelelő kiegészítőkkel kombináljuk.


De egy éjszakába nyúló rendezvény alkalmával felállíthatunk olyan sátrat is, melynek ponyvája átlátszó, ezáltal a sátor védelme alól fürkészhetjük majd a csillagokat.
 

 
 
 
 
Akciós raktár - és rendezvénysátor bérlés, raktársátor akciók, raktársátor bérlés!!!

© Rendezvény Kellék Kft. - Minden jog fenntartva

www.legvarpark.hu www.rendezvenykellekek.com