Eljött a fesztiválok ideje


 
 
 
 
 
 

Eljött a fesztiválok ideje

Itt a tavasz, itt a nyár, és végre eljött a fesztiválok ideje.
Temérdek fesztivál eszem-iszom, dínom-dánom közül válogathatnak az ételek, a koncertek és bulik szerelmesei. Választani lehet a gasztronómiai fesztiválok és megannyi borfesztivál közül, de nem feledkezhetünk az eper és a gourmet fesztiválról sem. Ezek mellett részt vehetnek az érdeklődők számos zenei fesztiválon is, melyek a nyár közepe fele kezdődnek és egészen az őszi hónapok eljöveteléig tartanak.

A gasztronómiai fesztiválok szezonját a Gourmet fesztiválal nyitja meg, amit május 30. és június 1. között látogathatják meg az érdeklődők.
Ugyancsak május utolsó napján lesz a Pörkölt és Folklór fesztivál, melyet Ábrahámhegyem rendeznek meg és sok féle ínyencséget kóstolhatnak meg a program résztvevői. Ilyen például a kakashere és vaddisznópörkölt, vagy például a birkahere és vörösboros szarvaspörkölt.
De aki Makó közelében tartózkodik 30-án, azt szeretettel invitálják a Kemencés és Hagymás grillfesztiválra.
Május 31-én pedig a Laska és Tócsni fesztivál várja a látogatókat Kazáron, mely ugyancsak finom falatokkal kecsegtet minden résztvevő számára. És ez a sok érdekes program még csak a kezdet!

Június beköszöntével pedig indulnak a zenei fesztiválok, amit az Open Road Fest nyit és egészen szeptemberig tartanak. Ez az időszak a muzsika szeretetéről és élvezetéről, ételekről és italokról szól, melyeken a fiataloktól elkezdve, családokon át, egészen az idősebb korosztályig mindenki jól érzi magát, bárki, aki mulatozásra vágyik, megtalálhatja magának a megfelelő kikapcsolódási lehetőséget. Jó szórakozást kívánunk!
 
 
 
 
Akciós raktár - és rendezvénysátor bérlés, raktársátor akciók, raktársátor bérlés!!!

© Rendezvény Kellék Kft. - Minden jog fenntartva

www.legvarpark.hu www.rendezvenykellekek.com