Elmaradnak a legnagyobb hazai fesztiválok


 
 
 
 
 
 

Elmaradnak a legnagyobb hazai fesztiválok

 
A magyar kormány által hozott hivatalos döntés értelmében 2020. augusztus 15-ig nem tartható 500 főnél nagyobb tömegrendezvény. A 2020. április 30-ai bejelentése alapján idén, 27 év óta először telik el úgy nyár, hogy nem lesz Sziget Fesztivál.
 

Fesztivál, mint ahogy a Sziget Szervezőiroda nagy hazai sátras fesztiváljai, a Telekom VOLT Fesztivál és a Balaton Sound is elmaradnak.
 
Ezekre a népszerű sátras fesztiválokra a világ minden részéről évről évre egyre több látogató érkezett, akiket szomorúsággal töltött el, hogy idén kedvenc eseményük elmarad. Kádár Tamás, a Sziget Fesztivál fő szervezője szerint most mindenekelőtt ki kell alakítani az elővételes jegyvásárlók számára az optimális megoldást, legyen szó a jegyek jövő évi felhasználhatóságáról vagy a visszatérítés menetéről. 
 
A nemzetközi példákat elemezve minderre számos megoldás látott már napvilágot, vannak országok, ahol külön jogszabályokkal is támogatják, szabályozzák ezt a folyamatot. Elindultak az egyeztetések a kormányzattal az esetleges segítségről, az iparágat érintő mentőcsomagról és a különféle szakmai szervezetek régóta egyeztetnek többfajta vészforgatókönyvről, de konkrét eredményre még nem jutottak a fesztivál szervezői a döntéshozókkal. 
 
 
Akciós raktár - és rendezvénysátor bérlés, raktársátor akciók, raktársátor bérlés!!!

© Rendezvény Kellék Kft. - Minden jog fenntartva

www.legvarpark.hu www.rendezvenykellekek.com