Szolgáltatások
 
gyerekprogramokEsküvő szervezés A-tól Z-ig


 
 
 
 
 
 

Esküvő szervezés A-tól Z-ig

A legtöbb jegyes pár az év ezen időszakára vár, hogy végre az egész család és baráti kör előtt örök hűséget fogadjanak egymásnak.

De persze a boldogságon és örömön túl igen sok feladattal és jár egy esküvő és annak megszervezése, melyhez komoly logisztikai készség szükséges.

Első sorban fontos meghatározni, hogy csak polgári vagy templomi esküvő is vágynak, illetve azok helyszíneit is minél előbb ki kell választani. Ma már az is bevett szokás, hogy akik csak polgári esküvő mellett döntenek, akkor az anyakönyvvezető az étterem helyszínén, szép környezetben, új hangulatot teremtve adja össze az ifjú párt. Valamint egyre többen választják a mulatozás helyszínéül az éttermet, egy kastély termét vagy kertjét, de a lehetséges helyszínek között szerepel egy hotel rendezvényterme, vagy akár egy borászat is.

Majd pedig jöhet a ruhák kérdése, ami magában foglalja a menyasszony, a vőlegény és esetenként a koszorúslányok öltözetét. Rengeteg ruhaszalon kínálja szebbnél szebb ruhakölteményeit, csak a képzelet szab határt nekik. Lehet szó hófehér, ekrü, ezüst vagy épp aranyszínű esküvői ruháról, a visszafogott klasszikus vonalakon át, egészen strassz kövekig, flitterekig vagy épp a népviseleti mintákig. És persze ugyanekkora a kínálat a vőlegény ruházatát illetően, de a koszorúslányok számára is hatalmas a kínálat.

Ezután következik a vendégsereglet nagyságának meghatározása, hogy kis vagy nagy esküvőre vágyik a szerelmes pár. Ha tudják már a násznép pontos létszámát, minél előbb érdemes elkészíteni, vagy elkészítetni az esküvői meghívókat és meglátogatni a család apraját és nagyját, hogy a lehető leghamarabb tudomást szerezzenek a „Nagy nap” dátumáról. Hiszen az a nap nem csak az ifjú párnak, hanem a családnak és barátoknak is fontos, készülni kell rá minden résztvevőnek. Hiszen ott van a ruha kérdése, ki miben érezné jól magát, nyáron vagy télen lesz az esküvő, és aszerint kiválasztani a legmegfelelőbb öltözetet. Emellett ki kell találni, hogy milyen ajándékkal lepjék meg a házasulandókat, aminek örülnek is és valóban hasznát is veszik.

Ezeket követően érdemes ellátogatni a kiválasztott helyszínre és megbeszélni az ünnepi menüt, étel és ital lehetőségeket. Majd pedig a násznép tagjai között feltenni a nagy kérdést, miszerint ki mit kíván majd előre láthatólag enni, melyik étel a szimpatikusabb, ha több lehetőség közül lehet választani. Fontos kérdés, hogy az alkoholos italkínálatról az étterem, vagy a pár gondoskodik és aszerint tervezni továbbra a költségeket és bevásárlást tekintve.

Fontos kérdés szokott lenni a dekoráció megtervezése, a stílus kialakítása, hogy az a pár személyiségét tükrözze és sok év múltán is jó érzés töltse el a szerelmeseket, ha fényképeket visszanézve, a helyszínt szemlélik.

És ezzel elérkeztünk a fotós kiválasztásához is, aki kreatív és egyedi módon örökíti meg az egész napot és annak minden apró és vidám pillanatát. A fényképeknek tükröznie kell a pár boldogságát, ahogy szikrázik a levegő, és minden a szerelemről, a boldog jövőképről szól. Hogy a fényképeket visszanézve pár pillanat alatt újra átérezhessék a „Nagy nap” hangulatát, izgalmát és különlegességét.

És persze nem maradhat el a megfelelő talpalávaló sem. Egy jó zenekar vagy énekes bármilyen körülmények között fantasztikus hangulatot tud teremteni még hajnali órákban is, és mindenki elfelejtik általa, hogy hány órája is vannak talpon és mióta is táncolnak már. Olyankor nem számít a kényelmetlen cipő, hogy senkinek se úgy áll a frizurája, ahogy a nap elején, csak a szerelmet ünneplik akár mezítláb is.

Mindebben és még akár sokkal többen is a jegyespár segítségére vannak az esküvőszervező cégek és különféle kiállítások és vásárok, amik a legújabb trendeknek megfelelő ruhákkal, dekorációval, helyszínekkel és tortacsodákkal adnak jobbnál jobb ötleteket és inspirálják a szerelmeseket a „Nagy nap” megszervezésében.
 
 
 
 
Akciós raktár - és rendezvénysátor bérlés, raktársátor akciók, raktársátor bérlés!!!

© Rendezvény Kellék Kft. - Minden jog fenntartva

www.legvarpark.hu www.rendezvenykellekek.com