Esküvői dekorációs trendek 2019-re


 
 
 
 
 
 

Esküvői dekorációs trendek 2019-re

Igaz, hogy a 2019-es esküvők nagy része már le van szervezve, de aki még a dekoráció megtervezése előtt áll, mindenképpen olvassa el összeállításunkat, amik a 2019-es esküvői dekorációs trendekre vonatkoznak. 

Idén végre búcsút mondhatunk a pasztell és halvány színeknek, jönnek a feltűnő, élénk színek. Mély bordó, lila, sötét zöld, de igazából minden, ami karakteres. Ezek megjelenhetnek a textilekben, virágokban, bútorokban, esküvői sátrak esetében a függő díszekben, de akár még a padlózatban is. 

A következő, idén jellemző esküvői kellék a boldogságkapu vagy esküvői kapu, ami alatt kimondja a pár a boldogító igen vagy akár fotófalként is szolgálhat. A boldogságkapu dekorációja az esküvő stílusától függ, lehet akár szolidabb, egészen természetes, de lehet sok-sok tarka virággal díszített is. 

Anyagok tekintetében előkerül a bársony, ebből is a már említett élénk színű változatok. Ezek főleg a bútorokon és egyéb kisebb dekorációs elemben köszönhetnek vissza. 

A kissé bohókás, vintage jellegű dekorációk és kiegészítők azonban továbbra is hódítani fognak. Külső helyszínen például különleges formájú esküvői sátrakkal, rusztikus bútordarabokkal és virág dekorral, valamint számos első látásra oda nem illő tárggyal. De ne feledjük, hogy ezek mind ennek a stílusnak a kellékei!

Az asztali dekorációknál pedig meg kell említeni a mezei és erdei növényvilágot asztalunkra varázsoló dekorokat. Jellemzők lesznek a szinte csak zöldeket és igazi faágakat és darabokat, valamint egyéb terményeket tartalmazó asztaldíszek, hogy ezzel is természetközelibbé varázsolják a hangulatot.

  
 
 
Akciós raktár - és rendezvénysátor bérlés, raktársátor akciók, raktársátor bérlés!!!

© Rendezvény Kellék Kft. - Minden jog fenntartva

www.legvarpark.hu www.rendezvenykellekek.com