Ételek, zene, mulatás és fesztiválok


 
 
 
 
 
 

Ételek, zene, mulatás és fesztiválok

Az idei nyár is megannyi fesztiválban és mulatozási lehetőségben bővelkedik.

Sorban az első nagyon közismert fesztivál június 4-én kezdődött és 8-án ért véget, és a Harley Davidson Open Road Fest nevet viseli. Ezt a rock zenében gazdag rendezvényt Alsóörsön rendezték meg és fő stílusa mellett a pop dallamai is teret kaptak. Ez a legnagyobbnak számító, nemzetközi motoros fesztivál, amit közel tíz éve rendeznek meg évről évre a Balaton északi partján található Európa Kempingben. Motoros bemutatók, felvonulások és túrák jellemzik ezt az eseményt, melyen egyre nagyobb számban jelennek meg az érdeklődők.

A következő említésre méltó rendezvény a Csabai Sörfesztivál, melyért a Bora Kft-nek lehetett köszönetet mondani, és amit a Békéscsabára látogatók élvezhettek június 12-étől négy napon keresztül. Ez az év egyik legkedveltebb sörfesztiválja és nem csak a zene, hanem a gasztronómia szerelmesit várják szeretettel a szervezők immáron tizennégy éve. A sör különlegességeke literes korsókba csapolják és a mesterszakácsok csülökből készült ételeit kóstolhatják az ide látogatók.

Június 19-én vette kezdetét a Beach Fesztivál, amit az elektronikus zene, illetve a sportok kedvelőinek ajánlottak.

Július 2-án kezdődött a méltán híres Volt Fesztivál, mely számos programját és koncertjét Sopron városában élvezhettek a résztvevők. Az odalátogatók által családias hangulatúnak mondott rendezvény több ezer látogatót vonzott idén is magához, akik nem csak a hazai sikereket magukénak mondható együttesek fellépéseit élvezhették különböző színpadokon, de számos nemzetközi híresség is megfordult a rivaldafényben.

A Balaton Sound július 7-én kezdődött és Zamárdi apraja, nagyja részt vett ezen a neves, nemzetközileg kedvelt fesztiválon. Elsősorban az elektronikus zene kedvelői vettek részt rajta, de számos egyéb stílus képviselői is felléptek a Balaton Sound színpadjain.

Július közepén rendezték meg az egyetemisták és főiskolások körében várva várt EFOTT-ot, amin hat napon át tartott főleg a zene és az italok élvezete. Közel negyven éve rendezik meg ezt a nagyszerű programot, ahol legjellemzőbb lakhelyül a vízálló sátrak bizonyultak és a zene minden stílusát vonultatták fel a szervezők.

Mindezek mellett augusztus 11-én nyitja meg kapuit a Sziget Fesztivál, ami a nyár legközismertebb és legnagyobb létszámra készülő zenei fesztiváljának számít. A program résztvevői között nem csak magyarok, hanem Európa számos országának lakói is megtalálhatók, így angol, német és olasz látogatókra is számítanak a szervezők.

Sőt, meg kell említeni az egy hónapon áttartó Színes Város névre hallgató rendezvényt is, melyet Budapesten rendeznek meg, és egyaránt szól a zene szeretetéről, a művészetről és kultúránk folyamatos változásáról. A program középpontjában pedig a megfestett tűzfalak lesznek, melyek egyvelege a modern kultúrának, illetve a város változó arculatának és hangulatának.

Jó szórakozást kívánunk Mindenkinek!
 
 
 
 
Akciós raktár - és rendezvénysátor bérlés, raktársátor akciók, raktársátor bérlés!!!

© Rendezvény Kellék Kft. - Minden jog fenntartva

www.legvarpark.hu www.rendezvenykellekek.com