Glamping, avagy luxuscamping


 
 
 
 
 
 

Glamping, avagy luxuscamping

 Egy kicsit eltérünk ugyan cégünk profiljától, mégis úgy érezzük, néha ehhez hasonló témákat is érdemes érintenünk blog bejegyzéseinkben, hogy megmutassuk, mennyire exkluzívak, hangulatosak és kényelmesek is tudnak lenni a sátrak és azok, akik sátrat használnak.

Ez a mostani cikk, témáját tekintve, még ennél is jobban elrugaszkodik, mert az itt bemutatott valóban full extrás luxussátor alapjául egy utánfutó szolgál, amitől már majdhogynem lakókocsiról beszélünk.

 A felszereltségét tekintve a megalkotók valóban mindenhol a luxust és a kényelmet helyezték előtérbe, ami meglátszik például a sátorban igen ritkán előforduló kerámia WC kagylón. Valljuk be, ez nem éppen a campingezés hangulatához szükséges részlet, de milyen jó, ha van és nem a közös lehetőségek közül kell választanunk.

 A padló felületét természetesen tölgyfa burkolattal látták el (mégis mi mással, hát nem?), a minden részletében tökéletesen megtervezett és elhelyezett világítást pedig ledekkel biztosították, így csökkentve a fogyasztást.

 A kis sátor lakás végében még egy teraszt is kialakítottak, az pedig már szinte természetes, hogy az ágyak teljes értékűek, nem csak egy matracon kell aludnia a tulajdonosnak.

 Bár még oldalakat lehetne írogatni a luxussátor tökéletes részleteiről, mégis hagyom inkább, hogy a képek beszéljenek a sorok helyett.
 
 
 
 
Akciós raktár - és rendezvénysátor bérlés, raktársátor akciók, raktársátor bérlés!!!

© Rendezvény Kellék Kft. - Minden jog fenntartva

www.legvarpark.hu www.rendezvenykellekek.com