Gondtalan szórakozás alapja a biztonságos rendezvénysátor


 
 
 
 
 
 

Gondtalan szórakozás alapja a biztonságos rendezvénysátor

 
A tömegeket megmozgató események és rendezvények biztosítása és biztonságossá tételének egyik alap pillére, hogy a rendezvény sátor maximálisan megfeleljen a biztonsági előírásoknak. 
 
A rendezvény sátor gyártó vagy bérbe adó cégek felelőssége, hogy a sátort a helyszínre szállítás után szakszerűen és biztonságosan állítsák fel és rögzítsék. A maximális biztonságért a gyártó, a szállító és a végfelhasználó is felel és fontos, hogy a rendezvény sátor használata során ezek a szereplők megfelelően kommunikáljanak egymással és minden szükséges információt átadjanak a többi félnek. A rendezvény sátor használata közben fellépő esetleges problémák zöménél a háttérben az áll, hogy az érintettek nem megfelelően, vagy egyáltalán nem kommunikálnak egymással. 
 
A teljes biztonság érdekében ügyeljünk arra, hogy olyan cégtől érkezzen a rendezvény sátor, aki kompetens és minden engedélye megvan hozzá. Fontos lépés, hogy mielőtt megkezdődik a sátor felépítése, tervezzük meg annak helyét és az építés lépéseit, hogy kiküszöböljük a kockázatokat az üzembe helyezés során. Minden, a sátor építésében résztvevő személynek pontosan tudnia kell, hogy mi a feladata. Fontos, hogy legyen egy részletes dokumentáció, ami részletesen és érthetően elmagyarázza azokat a lépéseket, ami az üzembe helyezés és üzemeltetés, tervezés és kivitelezés szempontjából releváns.
  
 
 
Akciós raktár - és rendezvénysátor bérlés, raktársátor akciók, raktársátor bérlés!!!

© Rendezvény Kellék Kft. - Minden jog fenntartva

www.legvarpark.hu www.rendezvenykellekek.com