Gyönyörű őszi esküvők


 
 
 
 
 
 

Gyönyörű őszi esküvők

A legtöbb házasodni készülő pár tavasszal, illetve nyáron szeretné kimondani a boldogító igent, hiszen akkor a természet gyönyörű zöld és minden virágba borul. Ideális a környezet a fotózásokhoz, hiszen az ember bármerre néz, színekben gazdag fotóhátteret lát maga körül. Emellett sokkal kiszámíthatóbb az időjárás is, kellemes a hőmérséklet, kevesebb a borús idő vagy az esőzés, ami megnehezítheti az esküvő szervezését. Sokkal több eshetőségre kell felkészülnie az ifjú párnak, no és a násznépnek, ha borongósabb az idő, jobban fúj a szél és elbújik a felhők mögé a nap.

De az átlaggal ellentétben elég sokan gondolják úgy, hogy az őszi táj és időjárási viszonyok éppen megfelelő lehetőségeket biztosít a nagy nap megünneplésére. Hiszen a természet megannyi ajándékkal lepi meg az esküvő szervezőit temérdek színes falevelet, bogyókat és terméseket nézve és számba véve. Színek terén rendkívül gazdag a választék, hiszen az arany, sárga és narancs, sőt a barna temérdek árnyalata gazdagítja a természetet és nyújt festői hátteret az esküvői fotózáshoz is. A változatos színű bogyók és termések, a különféle színű dísztökök, tarka virágfüzérek mind gyönyörű asztaldíszt és fali dekorációt alkotnak a szerelmes pár számára. Hatalmas a választék az őszi virágok terén is, melyekből gyönyörű csokorkompozíciók készíthetőek a menyasszony kezébe, asztaldísznek kötve, illetve autó díszítésének céljából. Rózsából, krizantémból és gerberából bármelyik virágkötő pompás csokrokat és pici asztaldíszeket tud készíteni, melyek az órák múlásával nem kezdenek el hervadozni. De ugyanez a helyzet a Kálával, a liliommal és a levendulával, illetve rézvirággal is. Emellett számos kiegészítő növény áll a rendelkezésünkre, amik akár az esküvői csokorhoz kitűnő díszítőelemek, de a vacsora helyszínén is megfelelő dekorációs kiegészítőként használhatóak. Ezek közé a praktikus növények és virágok közé tartoznak a szárított búzakalász, aranyesőágak, piros bogyós ágak és sáfrányfű, de az amaryllis és jázmin is megfelelőek lehetnek csokor kiegészítőként. Tehát minden adott a rusztikus formák és díszítőelemek alkalmazásához, amik sokak számára szemet gyönyörködtető látványt nyújtanak. Emellett használhatóak a sokak szerint különleges, mesébe illő látványt nyújtó lampionok és fényégők, amik a fákat ágait beboríthatják és a vacsorahelyszínét, termét körbefonhatják. De a kívánt hangulat megteremtéséhez segítségünkre lehetnek a különféle kelmék és anyagok, textíliák, amik speciális hatást képesek elérni a megfelelő kialakítással és elhelyezéssel.

Tehát minden adott egy mesés őszi esküvőhöz, és bárki számára felejthetetlen élményt nyújthat a bársonyos fényű és színekben pompázó környezet.
 
 
 
 
Akciós raktár - és rendezvénysátor bérlés, raktársátor akciók, raktársátor bérlés!!!

© Rendezvény Kellék Kft. - Minden jog fenntartva

www.legvarpark.hu www.rendezvenykellekek.com