Home made bulisátor a kerti partikhoz (II. rész)


 
 
 
 
 
 

Home made bulisátor a kerti partikhoz (II. rész)
 


Az előző részben összeszedtük, hogy mi is kell majd ehhez a király kerti partis kiegészítőhöz, hogy otthon össze tudd rakni.
Most nézzük, hogyan is kell összerakni!

Először is jó alaposan ragadjuk meg a kiválasztott terítőinket. Bármilyen színösszeállítás jó, de mi most pasztel színűeket választottunk. Van levendula, halványkék, rózsaszínes és még pasztelsárga is.

Most válasszuk ki, hova lesz az egész sátor közepe fellógatva. Fontos, hogy ez elég magas legyen ahhoz, hogy a terítőink megfelelő esést kapjanak. Mi most egy erős ágat szemeltünk ki, ami egy kis lapos, füves rész fölé nyúlik. Tökéletes sátorhely lesz!

Terítsétek ki a terítőiteket és az egyiket kössétek a tartóhoz, ami nálunk a faág. A sátor elülső felével kezdjétek a dolgot! Ahogy az anyag lelóg a földre, fogjátok meg az alsó sarkait és kicsit meghúzva rögzítsétek a talajhoz. Ehhez használhattok sátor cöveket, de a helyzet az, hogy pár bot is tökéletesen megteszi. Akárhogy is oldjátok meg, minden vendégnek hívjátok fel rájuk a figyelmét, nehogy baleset legyen a vége! Folytassátok az előző műveletet, különböző színű terítőkkel, szépen, körben haladva, míg a végén meg nem kapjátok a hangulatos indián sátor formát.
Most, hogy kész a fesztivál sátor ponyvája, rendezzétek be! Terítsétek le a pokrócokat, dobáljátok be a párnákat és egyéb kiegészítőket, hogy valóban hangulatos és kényelmes legyen.

A papírdíszeket és egyéb dekorációs elemeket kívül és belül is fel lehet használni, a lényeg, hogy élvezzétek a dolgot, hiszen tuti jó bulit fogtok csapni egy ilyen sátorral!

 
 
 
 
Akciós raktár - és rendezvénysátor bérlés, raktársátor akciók, raktársátor bérlés!!!

© Rendezvény Kellék Kft. - Minden jog fenntartva

www.legvarpark.hu www.rendezvenykellekek.com