Szolgáltatások
 
gyerekprogramokJátékötletek gyereknapra


 
 
 
 
 
 

Mivel lehet feldobni egy gyereknapot vagy egy szülinapi partit?

Sokan vannak nehéz helyzetben, akiket például cégek vagy egy bizonyos kerület önkormányzata gyereknap megszervezésével bíznak meg. Általában valamilyen kis összegből kellene maradandót alkotni, ami nem csak a gyerkőcöket, hanem szüleiket is elvarázsolja és maradandó élmény marad számukra. Fejtörő feladat mindezt kitalálni, megtervezni és megszervezni, hiszen olyan rendezvényről van szó, amin rengeteg látogató fordul meg, és mivel minden évben, rendszeresen kerül megrendezésre, sokan unják a már megszokott programokat és játéklehetőségeket. Ezért egy teljesen más oldalról lenne érdemes megközelíteni a feladatot, hogy a nagy nap eljövetelével a kívánt hatást és végeredményt érjük el. Vállalatunk éppen ebben tud a szervezők segítségére lenni és új ötletekkel, azok kivitelezésével és megvalósításával járul hozzá a sikerhez.

Íme néhány ötlet és lehetőség, ami biztos sikert arat.:
Xbox, amit cégünk külön sátorban szokott felállítani a jobb hang és fényhatás elérése céljából. Ez a játék teljesen leköti az Xbox szerelemeseit és az otthon légkörét, hangulatát lehet a sátor falai között megteremteni egy-egy plusz bútor, szék vagy fotel segítségével, ahonnan a család többi tagja drukkolhat a játékosnak.

Külön, akciós sportcsomaggal is készülünk a vetélkedők és csapatjátékok rajongói számára, hiszen megannyi labda, pingpong asztal ütőkkel és labdákkal, valamint focikapu és kosárpalánk bérelhető cégünktől. Akár gyorsan összeverbuválódott gyerekek, akár több család is alkothat külön-külön csapatokat és összemérhetik tudásukat a sportpályán. Így lehet könnyen barátokat szerezni.

Harmadik, kicsik között nagyon népszerű játék a trambulin, amiben kedvükre ugrálhatnak a gyerkőcök. Az igazi energiabombák számára nagyon ajánlott játéklehetőség, ami teljes kifulladásig élvezhető. És a biztonságuk miatt sem kell aggódni, hiszen az egész vázat vastag szivacsos borítás fedi és magas háló gátolja meg a kiesést.

Újdonságok között lehet említeni az óriás gömböt, ami igazi felüdülés már nem csak a gyerekek, hanem a szülők számára is. Ha egy ilyen díszeleg a gyereknap helyszínén, biztos nem fognak unatkozni a résztvevők és igazi, felejthetetlen élménnyel gazdagodnak kicsit és nagyok.

 

Ezek a leginkább közkedvelt játéklehetőségek, de ajánljuk az íjászatot, a foot rexet, aminek a gyerekek igazán aktív résztvevői lehetnek. De nyerő választás lehet a petang, ami egy francia játék, de pár éve hazánkban is nagy térhódításnak örvend.

Bármi mellett is dönt, ezekkel az ötletekkel a siker garantált!

 

Címkék: felfújható játékok
 
 
 
 
Akciós raktár - és rendezvénysátor bérlés, raktársátor akciók, raktársátor bérlés!!!

© Rendezvény Kellék Kft. - Minden jog fenntartva

www.legvarpark.hu www.rendezvenykellekek.com