Jön a jó idő és játszhatunk a szabadban


 
 
 
 
 
 

Jön a jó idő és játszhatunk a szabadban

Végre beköszöntött a március, egyre több gyerek merészkedik ki a lakásból és vágyik a friss levegőre és a szabadtéri játékokra.

Egy gyerkőc számára bezártság sok féle büntetésnél rosszabb, ezért is élik meg nehezen a téli hónapokat, és már alig várják, hogy véget érjen a hideg, elolvadjon a hó és mehessenek a szabadba játszani a barátaikkal.

Egy játszótér nem csak a játékokról szól, hanem sokkal többet jelent annál a gyerekek számára. Ők ott élik meg kis csoportjuk magánéletét, ott köttetnek új barátságok, próbára tétetnek az egyéni képességek, ki mennyire ügyes és gyors. Aki kimarad a játszótéren töltött boldog és izgalommal teli órákból, az fontos eseményről marad le. Ha a szülők azt szeretnék, hogy gyerekeik minél ügyesebbek legyenek, könnyen lehet képességeiket fejleszteni játékokkal, ami által javul a kézügyességük, az egyensúlyérzékük, gyorsabban futnak majd a labda után és közkedvelt játszópajtások lesznek a gyerekek között.

Aki pedig szeretné otthonába, a kertbe varázsolni az izgalmas játszótér hangulatát, már megannyi kültéri játék áll a szülők rendelkezésére, amikkel ezt megtehetik. Ilyen például a csúszda, a hinta, és a különféle rugós játékok. És persze fő a biztonság, éppen ezért célszerű gumilapokat szerelni a játékok alá és köré az esetleges balesetekre gondolva és a nagyobb sérüléseket elkerülve. Ha pedig meglátja a család kedvence a ház kertjébe varázsolt játszóteret, biztos az első gondolata az lesz, milyen jókat fognak majd itt játszani barátaival.
A gyerekek öröme pedig mindent pénzt megér.

 
 
 
 
Akciós raktár - és rendezvénysátor bérlés, raktársátor akciók, raktársátor bérlés!!!

© Rendezvény Kellék Kft. - Minden jog fenntartva

www.legvarpark.hu www.rendezvenykellekek.com