Kis ugrálóvárak a gyerekek nagy öröméért


 
 
 
 
 
 

 Kis ugrálóvárak a gyerekek nagy öröméért

 
A gyermekek számára különösen nehéz ez a mostani helyzet, hiszen ők teljesen máshogy élik meg a veszélyhelyzet körülményeit. Érdemes velük beszélgetni, megnyugtatni őket, válaszolni a kérdéseikre és a körülményekhez képest szülőként nyugodtságot és boldogságot sugározni feléjük. 
 

Sok szülőtől hallani, hogy gyermekeik számára komoly kihívást jelent az, hogy nem találkozhatnak barátaikkal, nem mehetnek át a nagyihoz, és a játszótér is tiltott zóna lett néhány nap alatt. Viszont az otthon töltött kényszeridőt is fel lehet dobni és ki lehet színesíteni, például akár a lakásba is elhelyezhető felfújható játékokkal
 
A kis ugrálóvárak megvásárolhatók és ki is bérelhetők, igényeink szerint. A kis ugrálóvárak kínálatban öt féle olyan 
ugrálóvár található, amelyek helyigénye maximum 5 ször 6 méter. A felfújható játékok között találhatunk bébi ugrálóvárat, labdatengert, szalont, farmos ugrálóvárat és felfújható buldózert is. A kis ugrálóvárak stabil, de puha felületei még az önfeledt szórakozás hevében is biztonságot nyújtanak a gyerekek számára. A bérléssel kapcsolatban keresse munkatársainkat, ahol telefonon, vagy e-mail keresztül részletes tájékoztatást tudnak adni az ugrálóvárak bérlésének feltételeiről. 
 
 
Akciós raktár - és rendezvénysátor bérlés, raktársátor akciók, raktársátor bérlés!!!

© Rendezvény Kellék Kft. - Minden jog fenntartva

www.legvarpark.hu www.rendezvenykellekek.com