Kreatív, bérelhető kerti játékok


 
 
 
 
 
 

Kreatív, bérelhető kerti játékok

 
Egyre többen látják be, hogy azzal tehetünk a legtöbbet a világjárvány megfékezéséért, ha nem hagyjuk el otthonunkat. A kormány mellett számtalan színész, zenész és híresség csatlakozik a „Maradj otthon mozgalom”- hoz és önkéntes karanténba vonultak. 
 
Ha megteheted és nem kell eljárnod dolgozni, maradj te is otthon. Bezártak az iskolák is, így a gyerekek is otthon tanulnak már. Lezárták a közjátszótereket, hiszen nem ajánlott most ott lennie sem a gyerekeknek, sem a szülőknek. Szerencsésebb helyzetben vannak, akiknél van kert, hiszen így a család tagjai szabad levegőn tudnak lenni anélkül, hogy másokkal érintkeznének. 
 

Itt a tavasz és a változékony, de egyre jobb idő, így vágyunk arra, hogy a szabadban tevékenykedjünk. Azonban nem mindig könnyű lefoglalni a gyerekeket sem. Ha hamar megunják a kerti játék készletüket, íme, néhány egyedi kerti játék ötlet, amit online is kibérelhetünk. 
 
Kis helyigényű kerti játék például a lengő teke, amivel akár még a felnőttek is szívesen játszanak. Szuper kerti játék az óriás jenga, amivel szintén játszhatnak a kicsik és a nagyobbak is. Az óriás társasjáték a teraszra is leteríthető, és két éves kortól 99 éves korig bárki élvezheti a játék nyújtotta örömöket. Óriás memória, óriás sakk, két személyes csócsó asztal, bármelyiket is válasszuk, mind segít kicsit eltereli a gondolatainkat és örülni az élet apró örömeinek.  
  
 
 
Akciós raktár - és rendezvénysátor bérlés, raktársátor akciók, raktársátor bérlés!!!

© Rendezvény Kellék Kft. - Minden jog fenntartva

www.legvarpark.hu www.rendezvenykellekek.com