Lassan beköszönt a tavasz


 
 
 
 
 
 

Közeledik a tavasz és a kültéri rendezvények ideje

Lassan jön a jó idő, néhány héten belül beköszönt a tavasz is. Nem rég megfigyelhettük, hogy a barlangjából kibújó medve megpillantja –e az árnyékát és mit is jósol a tavaszt illetően.


A pennsylvaniai Punxsutawney városban nem a medvék viselkedését szokták az ott lakók figyelni, hanem egy ott lakó mormota előrejelzéseit szokták figyelni évről- évre. Ez a szokás és a mormota nap megtartása egészen 1887-re nyúlik vissza, ami egész Amerikában el is terjedt. A punxsutawney-i lakosok minden év február 2-án lesik Phil nevezetű jós mormotájukat, miszerint meglátja –e az árnyékát vagy sem. Bár csak 40%-ban válnak valóra Phil jóslatai, a lakók minden évben bizalmat szavaznak neki. Ez a mormota, fajtársaival ellentétben nem alszik téli álmot, így tud évről- évre február 2-án odújából kijőve előre jelezni a tavasz közeledtét. Sőt, nem csak ebben tér el Phil a társaitól, hanem abban is, hol párjával, Phylissel, nem a természetben élik életüket, hanem a helyi gyerekkönyvtár melletti, légkondicionált odújukban laknak. Bár nem rég feladni szándékozta Phil ezt a celebekre jellemző luxus életet, és igyekezett megszökni a kíváncsi tekintetek elől, de sajnos a szökési kísérletet gyorsan lefülelték és visszavitték Philt párja mellé. Azóta is alázattal szolgálja ki a város lakóinak érdeklődését és idén, 2014. február 2-án még hat heti hideget jósolt a Földlakók számára.

De nem szabad csüggedni, addig is lehetőség van fedett helyeken, sátrakban és díszes épületekben bármilyen nagyszabású rendezvény lebonyolítására. Március közepe, vége táján beköszöntő tavasz pedig meghozza nekünk a meleggel és napsütéssel együtt a vidámságot, és a jókedvet is. Végre lehet a szabadban, vagy félig nyitott sátrakban rendezni a családi és céges programokat, összejöveteleket és találkozókat. Vállalatunk minden időjárásra és körülményre fel van készülve és szívesen segít ügyfelei számára úgy rendezvények szervezésében, mint azok lebonyolításában. Forduljon hozzánk bizalommal!
 
 
 
 
Akciós raktár - és rendezvénysátor bérlés, raktársátor akciók, raktársátor bérlés!!!

© Rendezvény Kellék Kft. - Minden jog fenntartva

www.legvarpark.hu www.rendezvenykellekek.com