Légvár a kánikulában


 
 
 
 
 
 

Légvár a kánikulában

A légvárak töretlen népszerűségnek örvendenek a gyerekek, de még a felnőttek körében is, hiszen a felfújható játékok önfeledt szórakozást nyújtanak szinte a legtöbb korosztály számára.  Az ugrálóvár azonban nem csak különböző rendezvények, születésnapok és céges bulik kelléke, mivel számos strandon megtalálható már ez a fajta szórakozási lehetőség. 

Ám Németországban kitalálták a tökéletes nyári légvárat, amit nem máshol, mint a vízben építettek fel. Így nincs szükség falakra, ha bárki leesne, maximum kicsit vizes lesz, ami a sokszor már-már elviselhetetlen kánikulában inkább pozitívumnak számít. Ez a hatalmas felfújható komplexum a különböző akadálypályákkal, trambulinokkal, mászófalakkal és csúszdákkal nem csak szórakozás, de kihívás is egyben, ami egy új szintre emelte a strandolás fogalmát. Egy átlagos légvárral ellentétben itt akár 145 ember is levezetheti a fölös energiáit, így eme ugrálóvár által, az önfeledt szórakozás mellett egy igazi közösségi élménnyel is gazdagodnak a résztvevők. 
 
Természetesen egy ilyen felfújható játékon fokozattan kell figyelni a biztonsági előírásokra, ezért számos vízi mentő tartja szemmel az ugrálás szerelmeseit. Az örökmozgó gyerekek sem maradnak ki a vizes mókából, hiszen nekik mentőmellényt biztosít a felfújható aquapark üzemeltetője.  A vízparti kikapcsolódás manapság tehát már nemcsak a hűsölésről és napozásról szól, sokkal aktívabban ki lehet használni a tikkasztó nyári órákat. 
  
 
 
Akciós raktár - és rendezvénysátor bérlés, raktársátor akciók, raktársátor bérlés!!!

© Rendezvény Kellék Kft. - Minden jog fenntartva

www.legvarpark.hu www.rendezvenykellekek.com