Légvárak ötletére építve


 
 
 
 
 
 

Légvárak ötletére építve

Nem csak a rendezvénykellékekkel és légvárakkal foglalkozó vállalkozó szakemberek fedezték fel a levegővel felfújt építmények előnyeit, hanem egyes építészek is látnak benne fantáziát és újdonságokat hoznak létre belőlük.

Egy amerikai művész, Alex Schweder, építette meg azt az apartmant, mely a légvár ötletére lett létrehozva és tíz napot töltött újdonsült építményében. Ez az apartman épület tíz méter magasságban lett felemelve egy hidraulikus emelő segítségével, és ideiglenes kiállítási darabbá vált a szokatlan építmény, mely a Próbaterem nevet kapta. Még egy furcsaság volt a légvár ház kivitelezését illetően, mégpedig, hogy mobil építményként szolgált, vagyis a hidraulikus emelő, mely a magasban tartotta egy gépjármű tartozéka volt, így az ország bármely pontjára szállítható a légvár apartman és kedv szerint újból a levegőbe emelhető.

A légvár ház ötlete elsőként légvár szobának indult, mely csupán egy átlátszó fallal van elválasztva a külvilágtól és arra volt hivatott, hogy megnézzék, milyen lenne úgy élni, hogy környezetünk elől nincs menekvés és kendőzetlenül mindent látnak, ami a szobában történik. Mára ez annyiban módosult az első tervekhez képest, hogy némileg komfortosabbá vált az apartman és a magasba emelve, egy új szemszögből vált szemlélhetővé mikrokörnyezetünk, valamint nagyobb rálátást biztosít a légvár házban tartózkodó számára.
 
 
 
 
Akciós raktár - és rendezvénysátor bérlés, raktársátor akciók, raktársátor bérlés!!!

© Rendezvény Kellék Kft. - Minden jog fenntartva

www.legvarpark.hu www.rendezvenykellekek.com