Légvárak telepítési és használati útmutatója


 
 
 
 
 
 

Légvárak telepítési és használati útmutatója

Ahhoz, hogy a játék felhőtlen és biztonságos legyen, megannyi előírásra és szabályra kell odafigyelni úgy a légvár telepítése, mint a használata során, amik betartása csakis a felhasználók érdeke.

Ami talán az egyik legfontosabb szempont a légvár felállításával és felügyeletével kapcsolatban, az az, hogy mindezen tevékenységeket csakis felnőtt végezheti, gyerekek már csak a játék szereplői lehetnek. Tehát a teljes biztonság érdekében az előkészületeket és állandó felvigyázást csakis nagykorú, felelősségteljes személy végezheti.

A második, amire oda kell figyelni, hogy a légvárat se betonra, fafelületre, se már túlzottan kemény felszínre nem szabad felállítani, mert sérüléseket okozhat használat során.

Az összeszerelés során nagyon fontos momentum, hogy a rögzítő cölöpöket alkalmazva és azokat a talajba rögzítve, a kompresszort a megadott kimeneti fúvócsőhöz kötve lehet teljes nagyságáig felfújni, amihez szél és esőzésmentes idő valamint egyéb, rossz időjárási körülmények elkerülése szükséges.

A gyerekekre vonatkozó szabályok között szerepel, hogy csakis zokniban, illetve a lányok balettcipőben mehetnek fel a légvárba játszani, ezzel őrizve meg a tisztaságot és a légvár épségét.

Másik igen fontos szabály, hogy az ugráló gyerekek ne vigyenek fel a légvárba olyan játékot, eszközt, ami nem speciálisan a légvár tartozéka, hiszen saját magukra, illetve gyerektársaikra nézve sérülést okozhat ugrálás, bukfencezés közben. És persze ugyanez a helyzet láncok, kötelek, kutyapóráz és más egyéb, ezekhez hasonló kellékek esetében is, hiszen ezek is veszélyhelyzet teremtésére alkalmas eszközök.

Csakis ezen szabályok betartásával és ilyen körülmények mellett lehet biztonságos és nagyszerű szórakozás a légvárakban való ugrálás, futkosás és játék.
 
 
 
 
Akciós raktár - és rendezvénysátor bérlés, raktársátor akciók, raktársátor bérlés!!!

© Rendezvény Kellék Kft. - Minden jog fenntartva

www.legvarpark.hu www.rendezvenykellekek.com