Luxus a természetben, a Lotus Belle sátor


 
 
 
 
 
 

Luxus a természetben, a Lotus Belle sátor

 Ez a hihetetlen luxus Lótusz Sátor elfér egy málhazsákban!

A Lótusz Sátrak a katonai harangsátrak és a Mongol jurták keveredéséből jöttek létre. Az egyik legjobb eleme ezeknek a sátraknak, az a méret. Akkorák, hogy akár egy partit vagy jóga órát is megtarthatunk benne. Ahogy a képen is látszik, egy egész hálószoba elfér bennük, szőnyegekkel, öltözőszekrénnyel, éjjeliszekrénnyel, székekkel, sőt még egy hatalmas franciaágy is kényelmesen beilleszthető.

 Ma már három méret is igényelhető, melyek a 13 a 16 és a 20 lábas verziók. A legkisebb, 13 lábas sátor elfér egy málhazsákban, még a középsőhöz már két ilyen zsák szükséges, mivel mérete 56%-al meghaladja a kistestvérét.

 A korszakalkotó, katonai sátrak és jurtákból megalkotott dizájnnak köszönhetően, ez a sátor az egyik leghihetetlenebb és legsokoldalúbban felhasználható a piacon. A Lotus Belle befér egy autó csomagtartójába, mivel egy nagyméretű málhazsákban érkezik, amire a jurták nem képesek. A jó hír, hogy a jurták áraihoz mérve a Lotus Belle kifejezetten kedvező áron érhető el.

A luxus kivitelezésnek köszönhetően a Lotus Bell, mint egy lufi, kiemelkedik a táborozók, fesztiválozók vagy bármilyen sátoros rendezvény tömegéből.

 Ez a tervezés vízálló és egy erős padlózattal rendelkezik, melynek anyagául a kajakok építésénél használt PVC-t választották. A 10 rögzítő oszlop, melyek a sátrat tartják és a kötelek segítségével, az építmény ellenáll minden erős szélnek, mely el akarná orozni az ön Lotus Belle-ét.
 
 
 
 
Akciós raktár - és rendezvénysátor bérlés, raktársátor akciók, raktársátor bérlés!!!

© Rendezvény Kellék Kft. - Minden jog fenntartva

www.legvarpark.hu www.rendezvenykellekek.com