Melyek a legnépszerűbb bérelhető sátor típusok


 
 
 
 
 
 

Melyek a legnépszerűbb bérelhető sátor típusok

 
A rendezvény sátrak bérlése esetében fontos tisztában lennünk, hogy milyen sokféle sátor bérelhető attól függően, hogy milyen eseményre szánjuk azt. 
 
A rendezvény sátrak elsősorban méretükben különböznek egymástól. Egy sátor lehet teljesen egyszerű egyszer egy méteres, de a pop up sátor az akár 21 méter fesztávolságú is lehet. Sőt, akár még ennél is nagyobb sátrak között is válogathatunk igényeinknek megfelelően. 
 
Fontos tisztázni, hogy a sátor milyen célra lesz majd felhasználva? Kinőtük a raktárhelységünket és egy plusz raktár sátrat szeretnénk? Egy céges eseményhez van szükségünk sátorra, vagy az esküvőnket szeretnénk sátor alatt tartani? 
 
A sátor anyaga általában ponyva, amit egy alumínium szerkezetre rögzítenek. A kis, egyszerű sátrak tökéletesen alkalmasak például ballagási partikra, családi összejövetelekre és akár mi magunk is összeszerelhetjük őket. A komolyabb méretű és felépítésű sátrak felállításához azonban már szükséges a szakképzett gárda. 
 
Ha sikerül kiválasztanunk a számunkra megfelelő méretű sátrat, ne feledkezzünk meg atovábbi részletek tisztázásáról sem: milyen és hány ablakkal, ajtóval szeretnénk a sátrunkat. Milyen legyen a sátor padlója és mennyezete, legyenek e oldalfalai, vagy belső válaszfalai, szükségünk van-e fűtésre, vagy esetleg hűtésre a sátor belsejében, illetve a világításról se feledkezzünk meg.
  
 
 
Akciós raktár - és rendezvénysátor bérlés, raktársátor akciók, raktársátor bérlés!!!

© Rendezvény Kellék Kft. - Minden jog fenntartva

www.legvarpark.hu www.rendezvenykellekek.com