Szolgáltatások
 
gyerekprogramokMiért érdemes sátrat bérelni a világjárvány ideje alatt? ? 1. rész


 
 
 
 
 
 

Miért érdemes sátrat bérelni a világjárvány ideje alatt?-1. rész

 

Továbbra is alap elvárás a vírus terjedésének megakadályozása, lassítása érdekében, hogy az emberek a maszk helyes viselése és a rendszeres kézmosás, kézfertőtlenítés mellett tartsák a biztonságos távolságot egymástól, amennyire csak lehetséges. Kimutatható, hogy a vírus legkönnyebben köhögés, beszélgetés, ének, tüsszögés, nevetés vagy más légúti kilégzés útján terjed. 

A rendezvény sátrak bérlése kreatív és kézenfekvő megoldás lehet sok iskola, vállalkozás, rendezvény, vagy más csoport számára is, hogy biztonságosak és élvezetesek maradjanak a társas összejövetelek. Hiszen az egyének közötti legalább másfél méteres távolság csökkenti az átvitel kockázatát, azáltal, hogy minimalizálja a légzőcseppek érintkezését. A rendezvény sátrak tágas belső tere lehetővé teszi az emberek számára, hogy továbbra is folytathassák a szükséges tevékenységeiket, mindezt a biztonsági előírásokat betartva, csökkentve így a további fertőzések kockázatát.  

De hogyan segíthetnek a rendezvény sátrak? Az osztálytermek, tárgyalók, dísztermek, előadótermek, kávézók és egyéb beltéri egységek méretét nem lehet megnövelni annak érdekében, hogy további vendégeknek és résztvevőknek elegendő helyük legyen az ajánlott és előírt biztonságos távolság betartására.  A rendezvény sátrak bérlése azonban átmenetileg kibővítheti a meglévő teret, és lehetővé teszi az emberek számára, hogy tartani tudják egymástól a biztonságos távolságot. Bizonyos esetekben a szabadtéri sátrak teljesen felválthatják a tipikus beltéri helyszíneket, és nem csak nagyobb mozgásteret, de jobb természetes légkeringést is biztosítanak a légzőcseppek eloszlásához és kiszáradásához, így a vírus kevésbé tud terjedni, fertőzni.

 

 
 
 
 
Akciós raktár - és rendezvénysátor bérlés, raktársátor akciók, raktársátor bérlés!!!

© Rendezvény Kellék Kft. - Minden jog fenntartva

www.legvarpark.hu www.rendezvenykellekek.com