Szolgáltatások
 
gyerekprogramokMiért érdemes sátrat bérelni a világjárvány ideje alatt? ? 2. rész


 
 
 
 
 
 

Miért érdemes sátrat bérelni a világjárvány ideje alatt? – 2. rész

 

A cikksorozat első részében kitértünk rá, hogy a rendezvénysátor bérlés jó megoldás lehet, ha a biztonságos távolságot betartva szeretnénk megnövelni például az osztálytermek, tárgyalók, vagy egyéb beltéri egységek méretét.  

A rendezvénysátor bérlés szinte minden összejövetel számára jó lehetőségeket kínál.  Számoljuk, ki, hogy mi a legnagyobb hely, amelyre a sátrat fel tudjuk állítani. Egy nagyobb sátor, nagyobb távolságot biztosít mindenki számára. A rendezvénysátor kínálat igen széles, sok olyan sátor elérhető, amelyekre a koronavírus járvány ideje alatt szükség lehet. Egy rendezvénysátor a legkülönbözőbb helyszíneken is növelheti a rendelkezésre álló helyet, hogy mindenki kényelmesen és biztonságosan gyűlhessen össze. 

Például a kisebb kereskedelmi vállalkozások, üzletek is fontolóra vehetik a sátrak használatát. Az ügyfeleknek így nem kell bemenniük az üzletbe megrendeléseik átvételéhez. Szalonok esetében a kisebb sátrak felállítása szabadtéri, ám mégis fedett váróhelyet biztosíthat az érkező vendégek számára. 

Kórházak esetében pedig már több helyen is használnak sátrakat, például ahol koronavírus-teszteket, szűréseket végeznek. Így az ide érkezők számára elkerülhető a zsúfolt beltéri várókat, és nagyobb helyet biztosítanak a várakozók, betegek között. Ha lehetséges, válasszunk egy ablakot vagy oldalsó paneleket tartalmazó sátrat, amely kinyitható a jobb friss levegőáramlás és az egészséges szellőzés érdekében.

 

 

 
 
 
 
Akciós raktár - és rendezvénysátor bérlés, raktársátor akciók, raktársátor bérlés!!!

© Rendezvény Kellék Kft. - Minden jog fenntartva

www.legvarpark.hu www.rendezvenykellekek.com