Miért jó a felfújható játékok bérlése?


 
 
 
 
 
 

Miért is jó ötlet felfújható játékokat bérelni egy- egy rendezvény alkalmával?

Cégünk, az egyre növekvő igényeknek és keresletnek hála, jó pár éve már nem csak légvárak gyártásával, eladásával és bérbe adásával foglalkozik, hanem jelentős mértékben bővítette a termékpalettáját például különféle játékok által is. Hiszen ki ne szeretné hallgatni elégedett és boldog gyerekek vidám kacaját?!

Nem ritka, hogy valamilyen iskolai rendezvény előtt áll a tanári kar és már minden lehetséges ötletet bevetve, még se tudják, hogy mivel lehetve feldobni az aktuális programot. A régi játékok elkoptak, de hatalmas befektetés lenne kicserélni őket újakra, az amúgy kicsi pénzügyi keretből, aminek az összegét ezer más, fontosabb dologra kellene költeni. A valaha lelkes, motivált és kreatív tanárok mára kifogytak az új ötletekből, és sokan attól tartanak, hogy egy újabb unalmas, egyhangú rendezvényt kell megszervezni, levezetni és átélni. Ilyen esetekben célszerű valami teljesen új dolgot kipróbálni, ami kedvező áron elérhető és felpezsdítené a rendezvényt és annak minden résztvevőjét!

A felfújható légvárak, ugrálók és csúszdák minden gyerek közkedvelt játszóhelyei, mellyel minden fáradhatatlan lurkó figyelmét és energiáját leköti. Ezzel nem csak a gyerkőcök, hanem a tanárok is csak nyerhetnek! Mindemellett ezek a felfújható játékok egyszerűen szállíthatók és gyorsan felállíthatók úgy kül-, mint beltéren, mindössze egy nagyobb, összefüggő sík tér szükséges hozzá. Stabilitást és biztonságot nyújt, így balesettől sem kell tartani könnyű és puha kialakításnak köszönhetően. Ezek a játékok színeik, méretük és formájuk által, mindig a figyelem középpontjában vannak, kortól és nemtől függetlenül bárki számára közkedvelt elfoglaltságot nyújtanak.

A felfújható légvárak, ugrálók és csúszdák bérlése csakis jó döntés lehet, senki nem bánja meg!
 

Címkék: felfújható játékok
 
 
 
Akciós raktár - és rendezvénysátor bérlés, raktársátor akciók, raktársátor bérlés!!!

© Rendezvény Kellék Kft. - Minden jog fenntartva

www.legvarpark.hu www.rendezvenykellekek.com