Szolgáltatások
 
gyerekprogramokMilyen a tökéletes esküvői sátor? - 2. rész


 
 
 
 
 
 

Milyen a tökéletes esküvői sátor? - 2. rész

 
Ha ezt a bejegyzést olvasod, az azt jelenti, hogy hamarosan esküvőd lesz, amihez előzetesen is gratulálunk. Valamint azt, hogy a megfelelő esküvői sátor megtalálásán fáradozol. 
 
Ahhoz hogy a szervezés és tervezés, ügyintézés hónapjai ne egy rémálom, és tiszta stressz legyen, összeírtunk néhány hasznos tippet, hogy milyen esküvői sátor fajták léteznek és melyiknek mi a főbb jellemzője, előnyei. 
 
Az oszlopos sátrak általában kisebbek és megfizethetőbbek. Az oszlopos esküvői sátor verziók ideálisak puha talajra történő felszereléshez, akár enyhén lejtős terepen is. 
 
A vázas sátrak közepes és nagy méretűek. Egy vázas esküvői sátor vitathatatlanul vonzóbb, mint egy oszlopos sátor. Szinte bármilyen sík területen használható, lejtőkön való telepítésre viszont nem alkalmasak. Ablakai és ajtói sok verzióban kialakíthatók, egyedivé és világossá téve ezzel is a belső teret. Esküvőkre és partikra gyakran ezt választják. 
 
A kifeszített sátrak közepes és nagy méretű rendezvényekre is alkalmasak. A feszítő sátor magas csúcsú tetővel rendelkezik, amely egyedülálló és hihetetlenül szép esztétikát teremt. Bárhogyan is dönts, szakembereink segítenek neked abban, hogy sikerüljön a legtöbbet kihozni a választott sátorból 
 
 
Akciós raktár - és rendezvénysátor bérlés, raktársátor akciók, raktársátor bérlés!!!

© Rendezvény Kellék Kft. - Minden jog fenntartva

www.legvarpark.hu www.rendezvenykellekek.com