Szolgáltatások
 
gyerekprogramokMilyen kellékekkel dobjuk fel gyermekünk szülinapi zsúrját?


 
 
 
 
 
 

Milyen kellékekkel dobjuk fel gyermekünk szülinapi zsúrját?

 
Kétség nem fér hozzá, hogy az elmúlt másfél évet a kigyermekek is megsínylették. Nekik is borult a jól megszokott világuk. 
 
Egyrészt bezártak a bölcsődék, óvodák és iskolák, így ritkábban találkozhattak a barátaikkal. Egy időben a játszóterekre se lehetett menni, ami szintén egy fix program volt a kicsik életében. Továbbá azt se biztos, hogy felfogható számukra, hogy apa, anya otthon van, de mégse vele foglalkoznak. Emellett a maszkok viselése, a folyamatos kézfertőtlenítés tényét is nehezen szokhatták meg. 
 
Sokuknak a szülinapi buliól is le kellett mondania a vírushelyzet miatt. Pedig a szülinap minden gyerek életében fontos esemény. Most, hogy talán enyhültek a korlátozások, és beköszöntött a tavasz, nyakunkon a nyár, a kertekben, parkokban kisebb társasággal és a kötelező szabályok betartásával már lehet szülinapi bulit rendezni. 
 
Ezekre az eseményekre bérelhetőek szülinapi kellékek, amelyekkel még több örömöt okozhatunk saját gyermekünknek és a meghívott barátainak is. A bérelhető játékok közül már online előre kiválaszthatjuk, hogy mi az, amiket szeretnénk kibérelni. 
 
A szülinapi kellékek közül népszerűek a felfújható játékok, mint például az ugrálóvár, amit minden gyerek nagyon élvez, kicsiktől a nagyokig. A bérelhető játékok, mint például a csúszdás ugrálóvárak ráadásul fiús és lányos kinézetben is elérhetők. Fontos viszont, hogy mielőtt ilyen kellékeket bérlünk, számoljuk ki, hogy mennyi hely áll a rendelkezésünkre, ahová kényelmesen felállítható az ugrálóvár.
  
 
 
Akciós raktár - és rendezvénysátor bérlés, raktársátor akciók, raktársátor bérlés!!!

© Rendezvény Kellék Kft. - Minden jog fenntartva

www.legvarpark.hu www.rendezvenykellekek.com