Mire figyeljünk egy sátras esküvő szervezésénél (I. rész)


 
 
 
 
 
 

Mire figyeljünk egy sátras esküvő szervezésénél (I. rész)

 

A sátras esküvők népszerűsége évről-évre egyre nagyobb, ami nem is csoda.

 A megfelelő sátor, ügyes berendezéssel tökéletes ötvözete lehet a szabadtéri és beltéri esküvőknek, egyszerre nyújtva a szabadság hangulatát és a biztonságot, kényelmet a násznépnek.

A jó sátor kiválasztásához viszont érdemes számba venni néhány hasznos szempontot és ezek segítségével hozni meg a döntést.
 Talán a legfontosabb szempont, ami mindenkinek eszébe jut, mégis hajlamosak vagyunk elhessegetni a gondolatainkból, az egy esetleges vihar az esküvő napján. Sokszor azért nem foglalkozunk ezzel eléggé, mert bele sem akarunk gondolni, mondván, velünk ez nem történhet meg. Mégis, azt kell, hogy mondjam, minden eshetőséget alaposan át kell gondolni, mindenre fel kell készülni!

 Egy másik fontos dolog, amivel érdemes foglalkozni, az a B- terv készítése. Remélhetőleg nem lesz rá szükség, de ha mégis, nagyon hasznos lehet és mindenképen segít abban, hogy nyugodtan készüljünk fel a nagy napra. Ha van B- terv, nagy baj nem lehet.
 Ez egy sátras esküvőnél azt jelenti, hogy lehetőleg legyen a közelben egy olyan fedett hely, ahova nagyobb vihar esetében befér a násznép, így nagy baj nem történhet.

Fel kell készülni, hogy a kánikulában, vagy éppen a hidegebb időszakokban készülnünk kell némi extrával. A nagy meleg ellen elengedhetetlen a folyamatos hideg ital ellátás és még inkább egy légkondicionáló berendezés beszerelése. Hideg ellen pedig sátor fűtése és pokrócok tudnak sokat jelenteni.

 
 
 
 
Akciós raktár - és rendezvénysátor bérlés, raktársátor akciók, raktársátor bérlés!!!

© Rendezvény Kellék Kft. - Minden jog fenntartva

www.legvarpark.hu www.rendezvenykellekek.com