Mire figyeljünk egy sátras esküvő szervezésénél (II. rész)


 
 
 
 
 
 

Mire figyeljünk egy sátras esküvő szervezésénél (II. rész)
 


 Sokan azt gondolják, hogy egy sátras esküvő nem csak rendkívül hangulatos, de költséghatékony is. Nos, ez sajnos nem teljesen igaz. Maga a sátor talán olcsóbb, mint egy épület bérlése, de a B- tervnek ott kell lennie. A helyet, ahol a sátrat felállítjuk, ki kell bérelni. Valahogy meg kell oldani az áram és vízellátást, ami plusz költség lehet. Mosdó és öltöző helyiségek is kellenek, ami megint költség. Nincsenek asztalok, székek, berendezési tárgyak… Kell egy hűtőhelyiség, konyha, személyzet… tehát végeredményben nem lesz olcsóbb, mint egy hagyományos esküvő. Ez van, sajnos nincs mit tenni...

  A sátras esküvő lebonyolításában segédkező alvállalkozókat minden esetben előre tájékoztatni kell, hogy az esküvő sátorban lesz. Egy fényképésznek, DJ-nek, cateringesnek, megfelelően fel kell készülnie az eseményre. Nem mindegy nekik az sem, mekkora a sátor, milyen formájú, hogy van berendezve. Ezeket mind-mind jó előre meg kell velük tárgyalni.

 A sátor belső terének kialakítása, precíz megtervezése rendkívül fontos egy jó esküvőhöz. Az asztalok, székek helyzete, a folyosók kialakítása, a dekoráció, tánctér, stb… mind fontos elemek, amiknek a helyükön kell lenni. Szerencsére erre ma már sok applikáció is létezik, érdemes ezeket kihasználni.
 
 
 
 
Akciós raktár - és rendezvénysátor bérlés, raktársátor akciók, raktársátor bérlés!!!

© Rendezvény Kellék Kft. - Minden jog fenntartva

www.legvarpark.hu www.rendezvenykellekek.com