Mire figyeljünk sátor választásnál (I. rész)


 
 
 
 
 
 

Mire figyeljünk sátor választásnál (I. rész)

 

Soha sem túl korai lefoglalni a következő partira, vagy esküvőre szükséges sátrat. Az emberek mindenütt, folyamatosan adnak partikat, hogy megünnepeljék ezt a hatalmas hullámvasutat, melyet életnek nevezünk. Miért ne tegyük ezt különlegessé azzal, hogy a tökéletes sátrat béreljük ki a vendégeink számára? A következő bejegyzések ehhez mutatnak utat, hogy megismerjük, milyen sátor típusok illenek egy esküvőhöz, vagy egyéb rendezvényekhez.


 Először is: Miért is kell nekünk sátor egyáltalán?
 Erre mindjárt két jó válasz is van.
 1, Mert nincs jobb hely a szórakozásra, mint ha kint vagyunk a szabadban. A szabadtéri partik mindig a legjobbak között vannak, mert kint lehetünk a nap, vagy épp a csillagok alatt, olyan emlékeket szerezve, melyeket soha nem felejtünk. Ráadásul, a szabadban könnyebben el is fér mindenki.


 2, ez a Murphy törvény. Ami el tud romlani, az el is fog. Ez rendkívül fontos, amikor szabadtéri rendezvényt tartunk, ha csak nincs beltéri alternatívánk, ahova mindenki befér, a sátor az egyetlen, ami megvéd az időjárástól. Lehet túl meleg, vagy éppen eshet, a sátor alatt mindig jó lesz a buli! Ráadásul, a sátras bulik helyszínéül könnyebb olyan helyet választani, mely fontos szerepet tölt be életünkben, melynek jelentése van.
 
 
 
 
Akciós raktár - és rendezvénysátor bérlés, raktársátor akciók, raktársátor bérlés!!!

© Rendezvény Kellék Kft. - Minden jog fenntartva

www.legvarpark.hu www.rendezvenykellekek.com