Mire figyeljünk sátor választásnál (II. rész)


 
 
 
 
 
 

Mire figyeljünk sátor választásnál (II. rész) Kétféle sátor típus van, amiben érdemes lehet gondolkodni, amikor ellátogatunk a boltba, akár vásárolni, akár bérelni szeretnénk. Az első a kitolható lábú sátor. Ezek nagyon kedveltek minden szabadtéri rendezvényen, hiszen könnyedén állíthatóak a lábak, így szinte minden terepen stabilan és egyszerűen felállíthatóak és könnyedén rögzíthetőek is a megfelelő eszközökkel. Ezek az egészen kicsi, 3x3 méterestől felfelé, szinte minden méretben elérhetőek, ráadásul könnyedén variálható a megjelenésük is, mindenféle elérhető kiegészítővel.

A második típus a keretes sátor. Ezeket gyakrabban használják rendezvényekhez, mint esküvőkhöz, ha csak nem hatalmas a vendéglista. Legjobban a nagy tereken alkalmazható és bármilyen talajon könnyedén felállítható. Azt viszont tudni kell, hogy a komolyabb szerkezet miatt, általában drágábbak, mint a másik típusú vetélytársaik.

 A legtöbb sátor kölcsönzéssel foglalkozó cég vállalja a szállítást a fel- és leszerelést és gyakran tudnak biztosítani székeket, asztalokat is, ha kérjük. Érdemes ezekre mindig árajánlatot kérni, hogy a lehető legtöbbet hozzuk ki a rendezvényünkből. Ha számítunk rá, hogy rossz idő lesz, érdemes oldalfalakat is bérelni, a sátor minden oldalára. Ezeket gyakran nagyon olcsón, vagy akár ingyen biztosítják a cégek. Érdemes kérni őket, mert nagyon jó szolgálatot tehetnek!

 
 
 
 
Akciós raktár - és rendezvénysátor bérlés, raktársátor akciók, raktársátor bérlés!!!

© Rendezvény Kellék Kft. - Minden jog fenntartva

www.legvarpark.hu www.rendezvenykellekek.com